• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Afval container huren

Aan het verbouwen, slopen, opruimen, klussen? Wij helpen u snel van uw afval af! Neem gerust contact op voor tips en advies.

Afval container huren

Wil je voor jouw afval snel een container huren? Dan ben je bij ContainerHurenNederland altijd aan het juiste adres! Geef voor 18:00 door waar jij een container nodig hebt en wij kunnen het al de volgende dag leveren. Je huurt de container voor een periode van zes weken zonder extra huurkosten. Gebruik deze alleen voor de opgegeven afvalsoort! Wij regelen de verwerking van jouw afval ook direct. Daarom is ContainerHurenNederland de beste en voordeligste keuze wanneer je voor jouw afval een container gaat huren.

Wat kost een afval container huren?

Wanneer je voor afval een container moet huren, betaal je naast de afgesproken huurprijs vaak ook 21% btw, voor het plaatsen en ophalen, een milieutoeslag en een extra bedrag voor de afvalverwerking. Bij ContainerHurenNederland kun je zeer voordelig een container huren voor een all-in tarief, voor een periode van zes weken. Wil je de container langer huren dan 6 weken? Geen probleem! Houd dan wel rekening met meerkosten. Wil je meer uitleg over de kosten voor het huren van een container? Neem dan contact met ons op voor deskundig advies.

Goedkoop afval container huren

Dankzij de zes huurvrije weken, zonder onverwachte extra huurkosten, kun je bij ContainerHurenNederland altijd zeer goedkoop een afval container huren. Zoals eerder genoemd, regelen wij ook de verwerking van jouw afval. Daarom is het belangrijk dat je de container alleen gebruikt voor het afval waar deze voor bestemd is. Je kunt bij ons uit de volgende afvalsoorten kiezen:

Voor al deze afvalsoorten kun je bij ContainerHurenNederland heel goedkoop een afval container huren in drie formaten: kies voor een 3 m³, 6 m³, of 10 m³ afvalcontainer. Daarnaast behoort voor alle afvalsoorten behalve puin en grond ook een 10 m³ gesloten afvalcontainer tot de mogelijkheden. Wil je de container laten ophalen? Geef dit dan aan ons door. Wij zullen de afvalcontainer alleen in overleg ophalen, zodat je nooit voor een verrassing komt te staan.