• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Friesland

Container huren in Friesland

Ben je in Leeuwarden, Heerenveen of één van de andere Friese steden en heb je een grote partij afval? Wanneer je snel en voordelig een container wilt huren in Friesland is ContainerHurenNederland altijd de beste keuze. Geef je bestelling voor 18:00 door en wij leveren het de volgende dag al! Bovendien profiteer je bij ons van lage prijzen wanneer je een container gaat huren in Friesland. De eerste zes weken gebruik je de container namelijk huurvrij! Dit betekent dat wij geen extra huurkosten in rekening brengen.

Grofvuil container huren Friesland

Wanneer je tijdens een verbouwing, verhuizing of een andere reden snel van je afval af wilt, is een forse container ideaal. Je kunt een grofvuil container huren in Friesland in drie verschillende formaten: een 3 m³, 6 m³ of een 10 m³ afvalcontainer. Dit zijn alledrie open containers, maar wij hebben ook een 10 m³ gesloten afvalcontainer. Deze is niet geschikt voor de afvalsoorten puin en grond. Bij de open containers kan je wel voor alle afvalsoorten kiezen.

Wil je bij ContainerHurenNederland een grofvuil container huren in Friesland voor een periode langer dan de zes huurvrije weken? Geen enkel probleem! Houd dan alleen wel rekening met meerkosten. De container laten ophalen voordat de zes weken om zijn is ook mogelijk. In alle gevallen zullen wij de container alleen in overleg weer ophalen.

Bouwafval container huren Friesland

Bestaat je afval uit onder meer beton, isolatiemateriaal en stenen? Dan kun je het beste een bouwafval container huren. In Friesland verhuren wij ook containers voor de volgende afvalsoorten:

Wij helpen jou ontzorgen, want wij nemen ook direct de afvalverwerking op ons. Het is daarom wel belangrijk dat je de container alleen gebruikt voor de bedoelde afvalsoort. Wij leggen je graag uit welk afval in welke container kan. Wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden graag al je vragen.