• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Gelderland

Container huren in Gelderland

Huur uw afvalcontainer bij Container Huren Nederland en wees voordelig en vlot van uw afval af in Gelderland! Met containers in alle soorten omvangen, geschikt voor diverse afvalsoorten, is er gegarandeerd een geschikte container voor uw afval.

Afvalsoort bepalen

Bij elke afvalsoort leest u welke containers geschikt zijn. Niet alle 4 grootte containers zijn bruikbaar voor elke afvalsoort. Zo zijn de afvalsoorten grond en puin niet bruikbaar voor de 10M³ afvalcontainers. Wanneer u klikt op een afvalsoort, worden de geschikte containers weergeven.

Gevariëerde formaten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal is er keuze uit verscheidene formaten afvalcontainers. In Gelderland zijn de volgende grootte beschikbaar:

10 M³ afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats.

6 M³ afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

3 M³ afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10 M³ afvalcontainer gesloten

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat andere tevens afval in uw container werpen.

Voordelen Container Huren Nederland

Met de scherpste tarieven van heel Nederland en persoonlijke service op maat is Container Huren Nederland de geschikte leverancier. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij de prijs is inclusief BTW, vervoer en verwerking van de afvalstromen.

Wilt u dringend uw afval kwijt? Dat kan! Indien u een container huurt voor 17.00 uur bij Container Huren Nederland, staan wij de volgende dag al voor uw deur.

Afvalsoorten container huren Gelderland

Buiten het omvang is ook het soort afval van belang of het type afvalcontainer. Door het kiezen van de juiste container draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw verblijf, badkamer, keuken etc.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten afval van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei typen afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het afval wat vrijkomt bij het vervangen van een dak van een schuur, deur of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er samengevoegd tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere soorten schone grond.