• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Limburg

Container huren in Limburg

Wil u snel van uw afval af in Limburg? Huur dan een voordelige container bij Container Huren Nederland! Met een aanbod van allerlei containers, anders in zijn formaat en type afvalsoort, hebben wij gegarandeerd een passende container voor u klaar staan en dit als gevolg van heel Nederland.

Afvalsoorten container huren Limburg

Naast het formaat, is ook uw afvalsoort van belang. Ten gevolge van de juiste afvalcontainer te kiezen helpt u mee aan een beter milieu. Er zijn diverse afvalsoorten:

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten afval van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw woning, badkamer, keuken etc.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemengd tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei soorten afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere typen schone grond.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het vuilnis wat vrijkomt bij het vervangen van een overkapping van een schuur, huis of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Verscheidene formaten afvalcontainers

Er zijn verschillende soorten formaten containers beschikbaar. Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal kiest u de correcte container. In Limburg is er keuze uit de volgende formaten:

10 M³ afvalcontainer gesloten

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat verscheidene eveneens afval in uw container gooien.

6 M³ afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats.

10 M³ afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats.

3 M³ afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

Voordelen Container Huren Nederland

Wilt u direct een afvalcontainer huren? Dat is geen probleem! Bij Container Huren Nederland staat uw afvalcontainer de volgende dag al voor uw huis als u voor 17.00 uur besteld.

Met de scherpste tarieven van heel Nederland en persoonlijke service op maat is Container Huren Nederland de passende leverancier. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij de prijs is inclusief BTW, vervoer en verwerking van de afvalstromen.

Afvalsoort bepalen

Bij elke afvalsoort leest u welke containers bruikbaar zijn. Niet alle 4 omvangen containers zijn geschikt voor elke afvalsoort. Zo zijn de afvalsoorten grond en puin niet bruikbaar voor de 10M³ afvalcontainers. Zodra u klikt op een afvalsoort, worden de geschikte containers weergeven.