• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Overijssel

Container huren in Overijssel

Wil u snel van uw afval af in Overijssel? Huur dan een voordelige container bij Container Huren Nederland! Met een aanbod van verschillende containers, verschillend in zijn formaat en type afvalsoort, hebben wij altijd een passende container voor u klaar staan en dit door heel Nederland.

Gevariëerde formaten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal is er keuze uit gevariëerde formaten afvalcontainers. In Overijssel zijn de volgende afmetingen beschikbaar:

10 M³ afvalcontainer gesloten

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat andere eveneens afval in uw container gooien.

6 M³ afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats.

10 M³ afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats.

3 M³ afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

Afvalsoort bepalen

De afvalsoort bepaalt welke omvang container geschikt is voor uw afval. De afvalsoorten grond en puin zijn bijvoorbeeld niet beschikbaar voor de 10M³ containers.

Afvalsoorten container huren Overijssel

Naast het formaat, is ook uw afvalsoort van belang. Ten gevolge van de juiste afvalcontainer te kiezen helpt u mee aan een beter milieu. Er zijn verschillende afvalsoorten:

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei typen afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw woning, badkamer, keuken etc.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemengd tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het afval wat vrijkomt bij het vervangen van een overkapping van een schuur, woning of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten vuilnis van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere typen schone grond.

Voordelen Container Huren Nederland

Wilt u dringend uw afval kwijt? Dat kan! Wanneer u een container huurt voor 17.00 uur bij Container Huren Nederland, staan wij de volgende dag al voor uw huis.

Met de scherpste tarieven van heel Nederland en persoonlijke service op maat is Container Huren Nederland de geschikte leverancier. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij de prijs is inclusief BTW, vervoer en verwerking van de afvalstromen.