• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Hei en Boeicop

Container huren in Hei en Boeicop

Wil u snel van uw afval af in Hei en Boeicop? Huur dan een voordelige container bij Container Huren Nederland! Met een aanbod van diverse containers, anders in zijn formaat en soort afvalsoort, hebben wij altijd een passende container voor u klaar staan en dit als gevolg van heel Nederland.

Afvalsoorten container huren Hei en boeicop

Naast het omvang is ook het soort afval van belang of het type afvalcontainer. Door het kiezen van de juiste container draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het afval wat vrijkomt bij het vervangen van een overkapping van een schuur, huis of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere soorten schone grond.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw deur, badkamer, keuken etc.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemixed tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei soorten afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten afval van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Afvalsoort bepalen

De afvalsoort bepaalt welke formaat container geschikt is voor uw vuilnis. De afvalsoorten grond en puin zijn bijvoorbeeld niet beschikbaar voor de 10m2 containers.

Voordelen Container Huren Nederland

Met de scherpste tarieven van heel Nederland en klantgerichte service op maat is Container Huren Nederland de geschikte leverancier. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij de prijs is inclusief BTW, vervoer en verwerking van de afvalstromen.

Wilt u direct uw afval kwijt? Dat kan! Indien u een container huurt voor 17.00 uur bij Container Huren Nederland, staan wij de volgende dag al voor uw huis.

Verschillende formaten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal is er keuze uit diverse afmetingen afvalcontainers. In Hei en boeicop zijn de volgende formaten beschikbaar:

10 M3 afvalcontainer gesloten

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat verscheidene tevens afval in uw container werpen.

6 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

3 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats.

Plaatsen in de buurt van Hei en Boeicop

Woon je niet in Hei en Boeicop, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Ameide

> Container in Leerbroek

> Container in Meerkerk

> Container in Tienhoven