• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Leerbroek

Container huren in Leerbroek

Huur uw afvalcontainer bij Container Huren Nederland en wees voordelig en snel van uw afval af in Leerbroek! Met containers in alle soorten maten, geschikt voor diverse afvalsoorten, is er gegarandeerd een passende container voor uw vuilnis.

Voordelen Container Huren Nederland

Wilt u spoedeisend uw afval kwijt? Dat kan! Wanneer u een container huurt voor 17.00 uur bij Container Huren Nederland, staan wij de volgende dag al voor uw deur.

Met persoonlijke service op maat en de voordeligste tarieven van heel Nederland, is Container Huren Nederland de correcte verstrekker. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij. De All-In prijs is inclusief BTW, transport en verwerking van de afvalstromen.

Diverse formaten afvalcontainers

Er zijn verschillende soorten formaten containers beschikbaar. Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal kiest u de juiste container. In Leerbroek is er keuze uit de volgende formaten:

3 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer gesloten

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat verscheidene eveneens afval in uw container gooien.

6 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats.

Afvalsoort bepalen

De afvalsoort bepaalt welke omvang container geschikt is voor uw afval. De afvalsoorten grond en puin zijn bijvoorbeeld niet beschikbaar voor de 10 M3 containers.

Afvalsoorten container huren Leerbroek

Behalve het formaat is ook het soort afval van belang of het type afvalcontainer. Door het kiezen van de juiste container draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemixed tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei soorten afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het afval wat vrijkomt bij het vervangen van een overkapping van een schuur, verblijf of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten vuilnis van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere soorten schone grond.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw woning, badkamer, keuken etc.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Plaatsen in de buurt van Leerbroek

Woon je niet in Leerbroek, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Hei en Boeicop

> Container in Ameide

> Container in Meerkerk

> Container in Tienhoven