• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Tienhoven

Container huren in Tienhoven

Wil u snel van uw afval af in Tienhoven? Huur dan een voordelige container bij Container Huren Nederland! Met een aanbod van verschillende containers, verschillend in zijn formaat en type afvalsoort, hebben wij voortdurend een geschikte container voor u klaar staan en dit als gevolg van heel Nederland.

Voordelen Container Huren Nederland

Met de scherpste tarieven van heel Nederland en persoonlijke service op maat is Container Huren Nederland de passende verstrekker. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij de prijs is inclusief BTW, transport en verwerking van de afvalstromen.

Wilt u dringend een afvalcontainer huren? Dat is geen probleem! Bij Container Huren Nederland staat uw afvalcontainer de volgende dag al voor uw huis zodra u voor 17.00 uur besteld.

Verscheidene formaten afvalcontainers

Er zijn verschillende soorten formaten containers beschikbaar. Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal kiest u de juiste container. In Tienhoven is er keuze uit de volgende formaten:

3 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer gesloten

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat alternatieve ook afval in uw container werpen.

10 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats.

6 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats.

Afvalsoort bepalen

Bij elke afvalsoort leest u welke containers bruikbaar zijn. Niet alle 4 verhoudingen containers zijn bruikbaar voor iedere afvalsoort. Zo zijn de afvalsoorten grond en puin niet gepast voor de 10m2 afvalcontainers. Zodra u klikt op een afvalsoort, worden de geschikte containers weergeven.

Afvalsoorten container huren Tienhoven

Naast het grootte is ook het soort afval van belang of het type afvalcontainer. Door het kiezen van de juiste container draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemixed tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere soorten schone grond.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten afval van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei typen afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw verblijf, badkamer, keuken etc.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het afval wat vrijkomt bij het vervangen van een overkapping van een schuur, verblijf of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.