• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Zuid-Holland

Container huren in Zuid-Holland

Huur uw afvalcontainer bij Container Huren Nederland en wees voordelig en razendsnel van uw afval af in Zuid-holland! Met containers in alle soorten grootte, geschikt voor diverse afvalsoorten, is er voortdurend een passende container voor uw vuilnis.

Verscheidene formaten afvalcontainers

Er zijn verschillende soorten formaten containers beschikbaar. Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal kiest u de juiste container. In Zuid-holland is er keuze uit de volgende formaten:

10 M³ afvalcontainer gesloten

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat alternatieve ook afval in uw container werpen.

10 M³ afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats.

3 M³ afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

6 M³ afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

Afvalsoort bepalen

De afvalsoort bepaalt welke omvang container geschikt is voor uw afval. De afvalsoorten grond en puin zijn bijvoorbeeld niet beschikbaar voor de 10M³ containers.

Voordelen Container Huren Nederland

Wilt u spoedeisend een afvalcontainer huren? Dat is geen probleem! Bij Container Huren Nederland staat uw afvalcontainer de volgende dag al voor uw deur zodra u voor 17.00 uur besteld.

Met de scherpste tarieven van heel Nederland en klantvriendelijke service op maat is Container Huren Nederland de passende verstrekker. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij de prijs is inclusief BTW, transport en verwerking van de afvalstromen.

Afvalsoorten container huren Zuid-holland

Buiten het omvang is ook het soort afval van belang of het type afvalcontainer. Door het kiezen van de juiste container draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemixed tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het afval wat vrijkomt bij het vervangen van een dak van een schuur, verblijf of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw verblijf, badkamer, keuken etc.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere soorten schone grond.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei typen afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten vuilnis van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.