• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Alblasserdam

Container huren in Alblasserdam

Huur uw afvalcontainer bij Container Huren Nederland en wees voordelig en direct van uw vuilnis af in Alblasserdam! Met containers in alle soorten formaten, geschikt voor diverse afvalsoorten, is er altijd een geschikte container voor uw vuilnis.

Afvalsoort bepalen

Bij elke afvalsoort leest u welke containers geschikt zijn. Niet alle 4 verhoudingen containers zijn bruikbaar voor elke afvalsoort. Zo zijn de afvalsoorten grond en puin niet gepast voor de 10m2 afvalcontainers. Indien u klikt op een afvalsoort, worden de geschikte containers weergeven.

Voordelen Container Huren Nederland

Wilt u urgent uw afval kwijt? Dat kan! Als u een container huurt voor 17.00 uur bij Container Huren Nederland, staan wij de volgende dag al voor uw deur.

En er zijn nog meer voordelen:

Met de scherpste tarieven van heel Nederland en klantvriendelijke service op maat is Container Huren Nederland de geschikte leverancier. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij de prijs is inclusief BTW, vervoer en verwerking van de afvalstromen.

Verscheidene formaten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal is er keuze uit diverse verhoudingen afvalcontainers. In Alblasserdam zijn de volgende omvangen beschikbaar:

10 M3 afvalcontainer gesloten

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat alternatieve eveneens afval in uw container werpen.

3 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

6 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats.

Afvalsoorten container huren Alblasserdam

Buiten het omvang is ook het soort afval van belang of het type afvalcontainer. Door het kiezen van de juiste container draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw woning, badkamer, keuken etc.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het vuilnis wat vrijkomt bij het vervangen van een dak van een schuur, deur of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten afval van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei typen afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemixed tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere typen schone grond.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Plaatsen in de buurt van Alblasserdam

Woon je niet in Alblasserdam, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Puttershoek

> Container in 's-Gravendeel

> Container in Heinenoord

> Container in Stolwijk