Advies nodig?
0
Vandaag besteld, Morgen geleverd
Goedkoopste Containers in uw regio
8 Weken Huurvrij

Container huren in Alphen aan den Rijn

Wil u snel van uw afval af in Alphen aan den Rijn? Huur dan een voordelige container bij Container Huren Nederland! Met een aanbod van diverse containers, verschillend in zijn formaat en type afvalsoort, hebben wij voortdurend een geschikte container voor u klaar staan en dit ten gevolge van heel Nederland.

Afvalsoorten container huren Alphen aan den Rijn

Buiten het omvang is ook het soort afval van belang of het type afvalcontainer. Door het kiezen van de juiste container draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei soorten afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten afval van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw huis, badkamer, keuken etc.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het vuilnis wat vrijkomt bij het vervangen van een dak van een schuur, verblijf of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere typen schone grond.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemengd tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Afvalsoort bepalen

Bij elke afvalsoort leest u welke containers bruikbaar zijn. Niet alle 4 omvangen containers zijn gepast voor elke afvalsoort. Zo zijn de afvalsoorten grond en puin niet bruikbaar voor de 10m2 afvalcontainers. Als u klikt op een afvalsoort, worden de geschikte containers weergeven.

Voordelen Container Huren Nederland

Met klantvriendelijke service op maat en de voordeligste tarieven van heel Nederland, is Container Huren Nederland de correcte aanbieder. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij. De All-In prijs is inclusief BTW, transport en verwerking van de afvalstromen.

Wilt u spoedeisend uw afval kwijt? Dat kan! Zodra u een container huurt voor 17.00 uur bij Container Huren Nederland, staan wij de volgende dag al voor uw huis.

Verschillende formaten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal is er keuze uit diverse verhoudingen afvalcontainers. In Alphen aan den Rijn zijn de volgende verhoudingen beschikbaar:

10 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer gesloten

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat verscheidene tevens afval in uw container werpen.

6 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats.

3 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

Plaatsen in de buurt van Alphen aan den Rijn

Woon je niet in Alphen aan den Rijn, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Zoetermeer

> Container in Bodegraven

> Container in Nieuwkoop

> Container in Waddinxveen

 

Heeft u vragen?

Bel ons

Maandag t/m vrijdag
08:00 uur - 17:00 uur

085 - 060 84 10

E-mail

[email protected]
Antwoord binnen 1 werkdag

Mail ons
Review LogoWij scoren een op

Container Huren Nederland

Tolnasingel 1
2411 PV Bodegraven
Nederland

BTW NL175997093B03
KVK 63708477

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »