• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Den Haag

Container huren in Den Haag

Huur uw afvalcontainer bij Container Huren Nederland en wees voordelig en vlot van uw afval af in Den haag! Met containers in alle soorten verhoudingen, geschikt voor diverse afvalsoorten, is er altijd een passende container voor uw afval.

Afvalsoort bepalen

Bij elke afvalsoort leest u welke containers bruikbaar zijn. Niet alle 4 omvangen containers zijn geschikt voor iedere afvalsoort. Zo zijn de afvalsoorten grond en puin niet bruikbaar voor de 10m3 afvalcontainers. Wanneer u klikt op een afvalsoort, worden de geschikte containers weergeven.

Diverse formaten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal is er keuze uit gevariëerde formaten afvalcontainers. In Den haag zijn de volgende omvangen beschikbaar:

6 m3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

3 m3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10 m3 afvalcontainer gesloten

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat andere ook afval in uw container werpen.

10m3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

Afvalsoorten container huren Den haag

Naast het formaat, is ook uw afvalsoort van belang. Door de juiste afvalcontainer te kiezen helpt u mee aan een beter milieu. Er zijn verscheidene afvalsoorten:

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten vuilnis van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw woning, badkamer, keuken etc.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei soorten afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere soorten schone grond.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemengd tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het afval wat vrijkomt bij het vervangen van een overkapping van een schuur, woning of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Voordelen Container Huren Nederland

Wilt u direct uw afval kwijt? Dat kan! Wanneer u een container huurt voor 17.00 uur bij Container Huren Nederland, staan wij de volgende dag al voor uw huis.

Met de scherpste tarieven van heel Nederland en klantvriendelijke service op maat is Container Huren Nederland de geschikte leverancier. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij de prijs is inclusief BTW, vervoer en verwerking van de afvalstromen.

Plaatsen in de buurt van Den Haag

Woon je niet in Den Haag, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Monster

> Container in Ter Heijde

> Container in Poeldijk

> Container in Kwintsheul