• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Geervliet

Container huren in Geervliet

Wil u snel van uw afval af in Geervliet? Huur dan een voordelige container bij Container Huren Nederland! Met een aanbod van allerlei containers, verschillend in zijn formaat en soort afvalsoort, hebben wij voortdurend een geschikte container voor u klaar staan en dit door heel Nederland.

Afvalsoort bepalen

Bij elke afvalsoort leest u welke containers gepast zijn. Niet alle 4 formaten containers zijn gepast voor elke afvalsoort. Zo zijn de afvalsoorten grond en puin niet bruikbaar voor de 10 M3 afvalcontainers. Als u klikt op een afvalsoort, worden de geschikte containers weergeven.

Afvalsoorten container huren Geervliet

Naast het formaat, is ook uw afvalsoort van belang. Ten gevolge van de juiste afvalcontainer te kiezen helpt u mee aan een beter milieu. Er zijn verschillende afvalsoorten:

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het afval wat vrijkomt bij het vervangen van een overkapping van een schuur, verblijf of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere typen schone grond.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw verblijf, badkamer, keuken etc.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten vuilnis van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei typen afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemengd tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Verscheidene formaten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal is er keuze uit verscheidene afmetingen afvalcontainers. In Geervliet zijn de volgende maten beschikbaar:

10 M3 afvalcontainer gesloten

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat andere eveneens afval in uw container werpen.

6 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats.

3 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

Voordelen Container Huren Nederland

Wilt u spoedeisend een afvalcontainer huren? Dat is geen probleem! Bij Container Huren Nederland staat uw afvalcontainer de volgende dag al voor uw huis indien u voor 17.00 uur besteld.

Met de scherpste tarieven van heel Nederland en klantvriendelijke service op maat is Container Huren Nederland de passende leverancier. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij de prijs is inclusief BTW, transport en verwerking van de afvalstromen.

Plaatsen in de buurt van Geervliet

Woon je niet in Geervliet, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Zuidland

> Container in Simonshaven

> Container in Heenvliet

> Container in Poortugaal