• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Haastrecht

Container huren in Haastrecht

Wil u snel van uw afval af in Haastrecht? Huur dan een voordelige container bij Container Huren Nederland! Met een aanbod van verschillende containers, verschillend in zijn formaat en soort afvalsoort, hebben wij altijd een geschikte container voor u klaar staan en dit ten gevolge van heel Nederland.

Gevarieerde formaten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal is er keuze uit verscheidene verhoudingen afvalcontainers. In Haastrecht zijn de volgende grootte beschikbaar:

10 M3 afvalcontainer gesloten

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat alternatieve ook afval in uw container gooien.

3 m afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

6 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats.

Afvalsoorten container huren Haastrecht

Behalve het grootte is ook het soort vuilnis van belang of het type afvalcontainer. Door het kiezen van de juiste container draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het afval wat vrijkomt bij het vervangen van een dak van een schuur, verblijf of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei soorten afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw deur, badkamer, keuken etc.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemixed tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere soorten schone grond.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten vuilnis van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Voordelen Container Huren Nederland

Wilt u dringend een afvalcontainer huren? Dat is geen probleem! Bij Container Huren Nederland staat uw afvalcontainer de volgende dag al voor uw huis als u voor 17.00 uur besteld.

Met persoonlijke service op maat en de voordeligste tarieven van heel Nederland, is Container Huren Nederland de correcte aanbieder. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij. De All-In prijs is inclusief BTW, vervoer en verwerking van de afvalstromen.

Afvalsoort bepalen

De afvalsoort bepaalt welke grootte container geschikt is voor uw vuilnis. De afvalsoorten grond en puin zijn bijvoorbeeld niet beschikbaar voor de 10 M3 containers.

Plaatsen in de buurt van Haastrecht

Woon je niet in Haastrecht, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Stolwijk

> Container in Vlist

> Container in Zevenhuizen

> Container in Berkenwoude