• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Heinenoord

Container huren in Heinenoord

Wil u snel van uw afval af in Heinenoord? Huur dan een voordelige container bij Container Huren Nederland! Met een aanbod van diverse containers, anders in zijn formaat en type afvalsoort, hebben wij altijd een geschikte container voor u klaar staan en dit ten gevolge van heel Nederland.

Voordelen Container Huren Nederland

Met persoonlijke service op maat en de voordeligste tarieven van heel Nederland, is Container Huren Nederland de correcte leverancier. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij. De All-In prijs is inclusief BTW, transport en verwerking van de afvalstromen.

Wilt u spoedeisend een afvalcontainer huren? Dat is geen probleem! Bij Container Huren Nederland staat uw afvalcontainer de volgende dag al voor uw deur wanneer u voor 17.00 uur besteld.

Afvalsoort bepalen

De afvalsoort bepaalt welke formaat container geschikt is voor uw afval. De afvalsoorten grond en puin zijn bijvoorbeeld niet beschikbaar voor de 10m2 containers.

Afvalsoorten container huren Heinenoord

Buiten het formaat is ook het soort afval van belang of het type afvalcontainer. Door het kiezen van de juiste container draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten vuilnis van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het vuilnis wat vrijkomt bij het vervangen van een overkapping van een schuur, woning of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemengd tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere typen schone grond.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw verblijf, badkamer, keuken etc.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei typen afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Verscheidene formaten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal is er keuze uit verscheidene grootte afvalcontainers. In Heinenoord zijn de volgende omvangen beschikbaar:

10 M3 afvalcontainer gesloten

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat verscheidene tevens afval in uw container gooien.

10 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats.

3 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

6 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

Plaatsen in de buurt van Heinenoord

Woon je niet in Heinenoord, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Mijnsherenland

> Container in Maasdijk

> Container in Rhoon

> Container in Poortugaal