• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Kwintsheul

Container huren in Kwintsheul

Huur uw afvalcontainer bij Container Huren Nederland en wees voordelig en razendsnel van uw vuilnis af in Kwintsheul! Met containers in alle soorten maten, geschikt voor diverse afvalsoorten, is er altijd een geschikte container voor uw afval.

Voordelen Container Huren Nederland

Wilt u dringend uw afval kwijt? Dat kan! Als u een container huurt voor 17.00 uur bij Container Huren Nederland, staan wij de volgende dag al voor uw huis.

Met klantgerichte service op maat en de voordeligste tarieven van heel Nederland, is Container Huren Nederland de correcte leverancier. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij. De All-In prijs is inclusief BTW, transport en verwerking van de afvalstromen.

Gevarieerde formaten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal is er keuze uit gevariëerde formaten afvalcontainers. In Kwintsheul zijn de volgende formaten beschikbaar:

10 M3 afvalcontainer gesloten

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat andere tevens afval in uw container werpen.

3 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

6 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats.

Afvalsoorten container huren Kwintsheul

Behalve het omvang is ook het soort vuilnis van belang of het type afvalcontainer. Door het kiezen van de juiste container draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten vuilnis van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemixed tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het afval wat vrijkomt bij het vervangen van een overkapping van een schuur, huis of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere soorten schone grond.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw woning, badkamer, keuken etc.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei typen afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Afvalsoort bepalen

De afvalsoort bepaalt welke formaat container bruikbaar is voor uw afval. De afvalsoorten grond en puin zijn bijvoorbeeld niet beschikbaar voor de 10 M3 containers.

Plaatsen in de buurt van Kwintsheul

Woon je niet in Kwintsheul, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Honselersdijk

> Container in Poeldijk

> Container in 's-Gravenzande

> Container in Monster