• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Naaldwijk

Container huren in Naaldwijk

Wil u snel van uw afval af in Naaldwijk? Huur dan een voordelige container bij Container Huren Nederland! Met een aanbod van allerlei containers, verschillend in zijn formaat en soort afvalsoort, hebben wij altijd een passende container voor u klaar staan en dit door heel Nederland.

Afvalsoort bepalen

De afvalsoort bepaalt welke grootte container geschikt is voor uw afval. De afvalsoorten grond en puin zijn bijvoorbeeld niet beschikbaar voor de 10 M3 containers.

Voordelen Container Huren Nederland

Wilt u urgent een afvalcontainer huren? Dat is geen probleem! Bij Container Huren Nederland staat uw afvalcontainer de volgende dag al voor uw huis zodra u voor 17.00 uur besteld.

Met de scherpste tarieven van heel Nederland en persoonlijke service op maat is Container Huren Nederland de geschikte aanbieder. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij de prijs is inclusief BTW, vervoer en verwerking van de afvalstromen.

Gevarieerde formaten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal is er keuze uit verscheidene omvangen afvalcontainers. In Naaldwijk zijn de volgende omvangen beschikbaar:

3 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

6 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer gesloten

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat andere ook afval in uw container werpen.

10 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

Afvalsoorten container huren Naaldwijk

Naast het formaat, is ook uw afvalsoort van belang. Ten gevolge van de juiste afvalcontainer te kiezen helpt u mee aan een beter milieu. Er zijn verschillende afvalsoorten:

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het afval wat vrijkomt bij het vervangen van een dak van een schuur, huis of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten afval van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere typen schone grond.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw deur, badkamer, keuken etc.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei typen afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemengd tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Plaatsen in de buurt van Naaldwijk

Woon je niet in Naaldwijk, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Kwintsheul

> Container in 's Gravenzande

> Container in Monster

> Container in Poeldijk