• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Oudenhoorn

Container huren in Oudenhoorn

Huur uw afvalcontainer bij Container Huren Nederland en wees voordelig en razendsnel van uw vuilnis af in Oudenhoorn! Met containers in alle soorten formaten, geschikt voor diverse afvalsoorten, is er voortdurend een passende container voor uw afval.

Afvalsoort bepalen

De afvalsoort bepaalt welke grootte container gepast is voor uw afval. De afvalsoorten grond en puin zijn bijvoorbeeld niet beschikbaar voor de 10 M3 containers.

Verschillende formaten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal is er keuze uit verschillende afmetingen afvalcontainers. In Oudenhoorn zijn de volgende maten beschikbaar:

3 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

6 m3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer gesloten

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat alternatieve ook afval in uw container gooien.

Voordelen Container Huren Nederland

Wilt u direct uw afval kwijt? Dat kan! Als u een container huurt voor 17.00 uur bij Container Huren Nederland, staan wij de volgende dag al voor uw deur.

En er zijn nog meer voordelen:

Afvalsoorten container huren Oudenhoorn

Buiten het grootte is ook het soort vuilnis van belang of het type afvalcontainer. Door het kiezen van de juiste container draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere typen schone grond.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw huis, badkamer, keuken etc.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemixed tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei typen afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het vuilnis wat vrijkomt bij het vervangen van een overkapping van een schuur, woning of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten afval van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Plaatsen in de buurt van Oudenhoorn

Woon je niet in Oudenhoorn, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Zuidland

> Container in Oostvoorne

> Container in Heenvliet

> Container in Geervliet