• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Poeldijk

Container huren in Poeldijk

Wil u snel van uw afval af in Poeldijk? Huur dan een voordelige container bij Container Huren Nederland! Met een aanbod van allerlei containers, anders in zijn formaat en soort afvalsoort, hebben wij te allen tijde een geschikte container voor u klaar staan en dit door heel Nederland.

Afvalsoort bepalen

De afvalsoort bepaalt welke omvang container geschikt is voor uw afval. De afvalsoorten grond en puin zijn bijvoorbeeld niet beschikbaar voor de 10m2 containers.

Voordelen Container Huren Nederland

Wilt u dringend uw afval kwijt? Dat kan! Als u een container huurt voor 17.00 uur bij Container Huren Nederland, staan wij de volgende dag al voor uw huis.

Met de scherpste tarieven van heel Nederland en klantgerichte service op maat is Container Huren Nederland de geschikte aanbieder. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij de prijs is inclusief BTW, transport en verwerking van de afvalstromen.

Diverse formaten afvalcontainers

Er zijn verschillende soorten formaten containers beschikbaar. Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal kiest u de juiste container. In Poeldijk is er keuze uit de volgende formaten:

6 m2 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10m2 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

3 m2 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10 m2 afvalcontainer gesloten

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat alternatieve ook afval in uw container gooien.

Afvalsoorten container huren Poeldijk

Naast het formaat, is ook uw afvalsoort van belang. Door de juiste afvalcontainer te kiezen helpt u mee aan een beter milieu. Er zijn verscheidene afvalsoorten:

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw woning, badkamer, keuken etc.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het afval wat vrijkomt bij het vervangen van een dak van een schuur, deur of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten vuilnis van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei typen afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere soorten schone grond.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er samengevoegd tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Plaatsen in de buurt van Poeldijk

Woon je niet in Poeldijk, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Kwintsheul

> Container in De Lier

> Container in Naaldwijk

> Container in Maasdijk