• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Rockanje

Container huren in Rockanje

Wil u snel van uw afval af in Rockanje? Huur dan een voordelige container bij Container Huren Nederland! Met een aanbod van diverse containers, anders in zijn formaat en type afvalsoort, hebben wij voortdurend een passende container voor u klaar staan en dit door heel Nederland.

Afvalsoorten container huren Rockanje

Buiten het formaat is ook het soort vuilnis van belang of het type afvalcontainer. Door het kiezen van de juiste container draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei soorten afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere soorten schone grond.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er samengevoegd tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten afval van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw woning, badkamer, keuken etc.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het afval wat vrijkomt bij het vervangen van een dak van een schuur, verblijf of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Verschillende formaten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal is er keuze uit diverse omvangen afvalcontainers. In Rockanje zijn de volgende afmetingen beschikbaar:

10 M3 afvalcontainer gesloten

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat andere eveneens afval in uw container werpen.

3 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

6 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats.

Voordelen Container Huren Nederland

Wilt u urgent uw afval kwijt? Dat kan! Indien u een container huurt voor 17.00 uur bij Container Huren Nederland, staan wij de volgende dag al voor uw deur.

Met persoonlijke service op maat en de voordeligste tarieven van heel Nederland, is Container Huren Nederland de correcte aanbieder. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij. De All-In prijs is inclusief BTW, vervoer en verwerking van de afvalstromen.

Afvalsoort bepalen

Bij elke afvalsoort leest u welke containers geschikt zijn. Niet alle 4 grootte containers zijn gepast voor iedere afvalsoort. Zo zijn de afvalsoorten grond en puin niet gepast voor de 10 M3 afvalcontainers. Zodra u klikt op een afvalsoort, worden de geschikte containers weergeven.

Plaatsen in de buurt van Rockanje

Woon je niet in Rockanje, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Naaldwijk

> Container in Honselersdijk

> Container in Poeldijk

> Container in Oostvoorne