• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Scheveningen

Container huren in Scheveningen

Wil u snel van uw afval af in Scheveningen? Huur dan een voordelige container bij Container Huren Nederland! Met een aanbod van verschillende containers, verschillend in zijn formaat en type afvalsoort, hebben wij altijd een passende container voor u klaar staan en dit als gevolg van heel Nederland.

Afvalsoort bepalen

Bij elke afvalsoort leest u welke containers bruikbaar zijn. Niet alle 4 grootte containers zijn bruikbaar voor iedere afvalsoort. Zo zijn de afvalsoorten grond en puin niet geschikt voor de 10m3 afvalcontainers. Wanneer u klikt op een afvalsoort, worden de geschikte containers weergeven.

Voordelen Container Huren Nederland

Wilt u urgent een afvalcontainer huren? Dat is geen probleem! Bij Container Huren Nederland staat uw afvalcontainer de volgende dag al voor uw huis zodra u voor 17.00 uur besteld.

En er zijn nog meer voordelen:

Verscheidene formaten afvalcontainers

Er zijn verschillende soorten formaten containers beschikbaar. Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal kiest u de juiste container. In Scheveningen is er keuze uit de volgende formaten:

10 M3 afvalcontainer gesloten

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat andere ook afval in uw container werpen.

10 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

6 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats.

3 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

Afvalsoorten container huren Scheveningen

Buiten het omvang is ook het soort vuilnis van belang of het type afvalcontainer. Door het kiezen van de juiste container draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw verblijf, badkamer, keuken etc.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten vuilnis van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het afval wat vrijkomt bij het vervangen van een overkapping van een schuur, deur of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei soorten afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere typen schone grond.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemengd tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Plaatsen in de buurt van Scheveningen

Woon je niet in Scheveningen, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Wassenaar

> Container in Honselersdijk

> Container in Monster

> Container in Poeldijk