• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Strijensas

Container huren in Strijensas

Huur uw afvalcontainer bij Container Huren Nederland en wees voordelig en snel van uw vuilnis af in Strijensas! Met containers in alle soorten afmetingen, geschikt voor diverse afvalsoorten, is er te allen tijde een geschikte container voor uw vuilnis.

Afvalsoort bepalen

Bij elke afvalsoort leest u welke containers gepast zijn. Niet alle 4 verhoudingen containers zijn geschikt voor elke afvalsoort. Zo zijn de afvalsoorten grond en puin niet gepast voor de 10m3 afvalcontainers. Indien u klikt op een afvalsoort, worden de geschikte containers weergeven.

Verscheidene formaten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal is er keuze uit gevariëerde afmetingen afvalcontainers. In Strijensas zijn de volgende grootte beschikbaar:

10m3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats.

3 m2 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

6 m3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats.

10 m3 afvalcontainer gesloten

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat andere tevens afval in uw container gooien.

Voordelen Container Huren Nederland

Met persoonlijke service op maat en de voordeligste tarieven van heel Nederland, is Container Huren Nederland de correcte verstrekker. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij. De All-In prijs is inclusief BTW, transport en verwerking van de afvalstromen.

Wilt u spoedeisend een afvalcontainer huren? Dat is geen probleem! Bij Container Huren Nederland staat uw afvalcontainer de volgende dag al voor uw huis wanneer u voor 17.00 uur besteld.

Afvalsoorten container huren Strijensas

Naast het formaat, is ook uw afvalsoort van belang. Door de juiste afvalcontainer te kiezen helpt u mee aan een beter milieu. Er zijn gevariëerde afvalsoorten:

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere soorten schone grond.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei typen afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het vuilnis wat vrijkomt bij het vervangen van een dak van een schuur, verblijf of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten vuilnis van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemengd tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw deur, badkamer, keuken etc.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Plaatsen in de buurt van Strijensas

Woon je niet in Strijensas, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Mookhoek

> Container in Heinenoord

> Container in 's Gravendeel

> Container in Strijen