• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Tinte

Container huren in Tinte

Wil u snel van uw afval af in Tinte? Huur dan een voordelige container bij Container Huren Nederland! Met een aanbod van allerlei containers, anders in zijn formaat en type afvalsoort, hebben wij voortdurend een geschikte container voor u klaar staan en dit door heel Nederland.

Voordelen Container Huren Nederland

Met persoonlijke service op maat en de voordeligste tarieven van heel Nederland, is Container Huren Nederland de juiste aanbieder. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij. De All-In prijs is inclusief BTW, transport en verwerking van de afvalstromen.

Wilt u spoedeisend een afvalcontainer huren? Dat is geen probleem! Bij Container Huren Nederland staat uw afvalcontainer de volgende dag al voor uw huis wanneer u voor 17.00 uur besteld.

Afvalsoort bepalen

Bij elke afvalsoort leest u welke containers gepast zijn. Niet alle 4 formaten containers zijn bruikbaar voor elke afvalsoort. Zo zijn de afvalsoorten grond en puin niet bruikbaar voor de 10m2 afvalcontainers. Indien u klikt op een afvalsoort, worden de geschikte containers weergeven.

Gevariëerde formaten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal is er keuze uit diverse grootte afvalcontainers. In Tinte zijn de volgende grootte beschikbaar:

6 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer gesloten

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat alternatieve tevens afval in uw container gooien.

3 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

Afvalsoorten container huren Tinte

Buiten het grootte is ook het soort afval van belang of het type afvalcontainer. Door het kiezen van de juiste container draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw verblijf, badkamer, keuken etc.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemengd tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere soorten schone grond.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het vuilnis wat vrijkomt bij het vervangen van een dak van een schuur, deur of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei typen afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten vuilnis van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Plaatsen in de buurt van Tinte

Woon je niet in Tinte, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Naaldwijk

> Container in Honselersdijk

> Container in Oostvoorne

> Container in Rockanje