• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Vlist

Container huren in Vlist

Huur uw afvalcontainer bij Container Huren Nederland en wees voordelig en spoedig van uw afval af in Vlist! Met containers in alle soorten afmetingen, geschikt voor diverse afvalsoorten, is er gegarandeerd een geschikte container voor uw afval.

Afvalsoorten container huren Vlist

Naast het formaat, is ook uw afvalsoort van belang. Door de juiste afvalcontainer te kiezen helpt u mee aan een beter milieu. Er zijn diverse afvalsoorten:

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei typen afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het vuilnis wat vrijkomt bij het vervangen van een overkapping van een schuur, verblijf of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere typen schone grond.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemengd tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw huis, badkamer, keuken etc.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten afval van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Voordelen Container Huren Nederland

Met de scherpste tarieven van heel Nederland en persoonlijke service op maat is Container Huren Nederland de geschikte leverancier. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij de prijs is inclusief BTW, transport en verwerking van de afvalstromen.

Wilt u dringend een afvalcontainer huren? Dat is geen probleem! Bij Container Huren Nederland staat uw afvalcontainer de volgende dag al voor uw deur als u voor 17.00 uur besteld.

Verschillende formaten afvalcontainers

Er zijn verschillende soorten formaten containers beschikbaar. Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal kiest u de juiste container. In Vlist is er keuze uit de volgende formaten:

3 m2 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

6 m2 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10 m2 afvalcontainer gesloten

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat verscheidene ook afval in uw container werpen.

10m2 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats.

Afvalsoort bepalen

Bij elke afvalsoort leest u welke containers bruikbaar zijn. Niet alle 4 grootte containers zijn gepast voor iedere afvalsoort. Zo zijn de afvalsoorten grond en puin niet geschikt voor de 10m2 afvalcontainers. Wanneer u klikt op een afvalsoort, worden de geschikte containers weergeven.

Plaatsen in de buurt van Vlist

Woon je niet in Vlist, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Haastrecht

> Container in Stolwijk

> Container in Waddinxveen

> Container in Alblasserdam