• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Zoeterwoude

Container huren in Zoeterwoude

Wil u snel van uw afval af in Zoeterwoude? Huur dan een voordelige container bij Container Huren Nederland! Met een aanbod van verschillende containers, verschillend in zijn formaat en type afvalsoort, hebben wij te allen tijde een geschikte container voor u klaar staan en dit door heel Nederland.

Voordelen Container Huren Nederland

Met klantvriendelijke service op maat en de voordeligste tarieven van heel Nederland, is Container Huren Nederland de juiste leverancier. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij. De All-In prijs is inclusief BTW, vervoer en verwerking van de afvalstromen.

Wilt u urgent een afvalcontainer huren? Dat is geen probleem! Bij Container Huren Nederland staat uw afvalcontainer de volgende dag al voor uw deur zodra u voor 17.00 uur besteld.

Afvalsoorten container huren Zoeterwoude

Naast het formaat, is ook uw afvalsoort van belang. Ten gevolge van de juiste afvalcontainer te kiezen helpt u mee aan een beter milieu. Er zijn gevariëerde afvalsoorten:

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei soorten afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemixed tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het vuilnis wat vrijkomt bij het vervangen van een dak van een schuur, deur of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere typen schone grond.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten vuilnis van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw verblijf, badkamer, keuken etc.

Diverse formaten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal is er keuze uit gevariëerde formaten afvalcontainers. In Zoeterwoude zijn de volgende omvangen beschikbaar:

6 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer gesloten

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat alternatieve ook afval in uw container gooien.

3 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats.

Afvalsoort bepalen

Bij elke afvalsoort leest u welke containers bruikbaar zijn. Niet alle 4 omvangen containers zijn geschikt voor elke afvalsoort. Zo zijn de afvalsoorten grond en puin niet geschikt voor de 10 M3 afvalcontainers. Als u klikt op een afvalsoort, worden de geschikte containers weergeven.

Plaatsen in de buurt van Zoeterwoude

Woon je niet in Zoeterwoude, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Zevenhuizen

> Container in Zoetermeer

> Container in Gelderswoude

> Container in Moerkapelle