• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Zwammerdam

Container huren in Zwammerdam

Wil u snel van uw afval af in Zwammerdam? Huur dan een voordelige container bij Container Huren Nederland! Met een aanbod van verschillende containers, anders in zijn formaat en soort afvalsoort, hebben wij voortdurend een passende container voor u klaar staan en dit ten gevolge van heel Nederland.

Verscheidene formaten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal is er keuze uit gevariëerde maten afvalcontainers. In Zwammerdam zijn de volgende afmetingen beschikbaar:

6 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer gesloten

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat andere ook afval in uw container gooien.

10 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats.

3 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

Voordelen Container Huren Nederland

Wilt u direct uw afval kwijt? Dat kan! Indien u een container huurt voor 17.00 uur bij Container Huren Nederland, staan wij de volgende dag al voor uw deur.

En er zijn nog meer voordelen:

Afvalsoort bepalen

Bij elke afvalsoort leest u welke containers bruikbaar zijn. Niet alle 4 verhoudingen containers zijn geschikt voor elke afvalsoort. Zo zijn de afvalsoorten grond en puin niet gepast voor de 10m2 afvalcontainers. Als u klikt op een afvalsoort, worden de geschikte containers weergeven.

Afvalsoorten container huren Zwammerdam

Behalve het formaat is ook het soort afval van belang of het type afvalcontainer. Door het kiezen van de juiste container draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemengd tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het vuilnis wat vrijkomt bij het vervangen van een dak van een schuur, huis of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere typen schone grond.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei typen afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw huis, badkamer, keuken etc.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten afval van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Plaatsen in de buurt van Zwammerdam

Woon je niet in Zwammerdam, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Aarlanderveen

> Container in Alphen aan den Rijn

> Container in Bodegraven

> Container in Waddinxveen