• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Zwijndrecht

Container huren in Zwijndrecht

Wil u snel van uw afval af in Zwijndrecht? Huur dan een voordelige container bij Container Huren Nederland! Met een aanbod van allerlei containers, anders in zijn formaat en soort afvalsoort, hebben wij gegarandeerd een geschikte container voor u klaar staan en dit als gevolg van heel Nederland.

Voordelen Container Huren Nederland

Met klantvriendelijke service op maat en de voordeligste tarieven van heel Nederland, is Container Huren Nederland de juiste aanbieder. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij. De All-In prijs is inclusief BTW, vervoer en verwerking van de afvalstromen.

Wilt u spoedeisend uw afval kwijt? Dat kan! Zodra u een container huurt voor 17.00 uur bij Container Huren Nederland, staan wij de volgende dag al voor uw deur.

Verscheidene formaten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal is er keuze uit verschillende omvangen afvalcontainers. In Zwijndrecht zijn de volgende verhoudingen beschikbaar:

6 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

3 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer gesloten

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat alternatieve eveneens afval in uw container werpen.

Afvalsoort bepalen

De afvalsoort bepaalt welke formaat container geschikt is voor uw vuilnis. De afvalsoorten grond en puin zijn bijvoorbeeld niet beschikbaar voor de 10m3 containers.

Afvalsoorten container huren Zwijndrecht

Behalve het grootte is ook het soort afval van belang of het type afvalcontainer. Door het kiezen van de juiste container draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten afval van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw woning, badkamer, keuken etc.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere soorten schone grond.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het afval wat vrijkomt bij het vervangen van een overkapping van een schuur, woning of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemixed tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei typen afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Plaatsen in de buurt van Zwijndrecht

Woon je niet in Zwijndrecht, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Heerjansdam

> Container in Puttershoek

> Container in Heinenoord

> Container in Maasdam