• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren

Aan het verbouwen, slopen, opruimen, klussen? Wij helpen u snel van uw afval af! Neem gerust contact op voor tips en advies.

Container huren

U kunt bij ons containers huren voor allerlei afvalsoorten. Denk aan een container voor uw bouwafval en sloopafval, een grofvuilcontainer, puincontainer of houtafvalcontainer. Waar u ook woont, wij bezorgen u binnen 1 werkdag een container.

 

Open en gesloten afvalcontainers

Hoeveel afval moet u kwijt? U heeft bij ons veelal de keuze uit de formaten 3 kuub, 6 kuub en 10 kuub. Containers van 3 mpassen op een halve parkeerplaats. De containers van 6 men 10 mpassen op een hele parkeerplaats.

 

Afsluitbare afvalcontainer huren

Onze grootste containers van 10 m3 kunt u vaak ook nog met een deksel bestellen (gesloten container). Doe daar een slot op en niemand anders kan meer afval in uw gehuurde container dumpen!

 

Al vanaf € 149 voor 6 weken, inclusief ophalen

Bij elke container op onze website staat een all-in-prijs voor 6 weken huur. Dat betekent dat u niet extra betaalt voor plaatsing, huur, ophalen en de afvalverwerking. Een puincontainer van 3 m3 huurt u al vanaf 149 euro.

 

Container binnen 1 dag geplaatst

Als u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, staat er de volgende dag al een afvalcontainer voor uw deur. U hoeft niet thuis te blijven voor het plaatsen van de container.

 

Meer weten over container huren

Neem voor specifieke wensen gerust contact met ons op. Of bekijk eens de veelgestelde vragen.