Advies nodig?
0
Vandaag besteld, Morgen geleverd
Goedkoopste Containers in uw regio
8 Weken Huurvrij

6 kuub container

6 kuub container
Omschrijving
Voor allerlei middelgrote klussen en verbouwingen is een 6 kuub container voor de deur heel handig. U hoeft niet heen en weer te rijden naar het afvalstation van uw gemeente. Kostbare tijd die u beter kunt gebruiken om de klus te klaren! Huur daarom een voordelige afvalbak in onze webshop. 6 kuub container huren Morgen al een afvalcontainer nodig...

Voor allerlei middelgrote klussen en verbouwingen is een 6 kuub container voor de deur heel handig. U hoeft niet heen en weer te rijden naar het afvalstation van uw gemeente. Kostbare tijd die u beter kunt gebruiken om de klus te klaren! Huur daarom een voordelige afvalbak in onze webshop.

6 kuub container huren

Morgen al een afvalcontainer nodig? Bij ons kunt u snel en gemakkelijk een 6 kuub container huren. Maak allereerst een keuze in de afvalsoort. Gaat u bijvoorbeeld een dak verwijderen of de badkamer verbouwen? Bestel de juiste 6m3 afvalcontainer voor de vrijkomende afvalstroom.

Nadat u deze selectie heeft gemaakt kunt u precies aangeven op welke datum u de container voor 6m3 afval geleverd wilt hebben. Als u voor 18:00 uur op werkdagen besteld, dan staat de bak de volgende werkdag al voor de deur. Snel geleverd dus!

6 kuub container afmeting

De afmeting van een 6 kuub container is ongeveer 350 cm lang x 170 cm breed x 100 cm hoog. Deze afmetingen kunnen iets afwijken, omdat wij samenwerken met verschillende erkende afvalbedrijven. Deze type afvalbak is het meest geschikt voor middelgrote klussen, zoals het slopen van muren of een dakkapel, het verwijderen van een tegelvloer of bij grotere tuinwerkzaamheden. 

Hoe groot is een 6 kuub container?

U kunt er vanuit gaan dat de 6m3 container gegarandeerd op een hele parkeerplek past. Dat geeft een juist beeld van de grootte van de afvalcontainer. Heeft u geen parkeerplaatsen voor de deur? Dan bespreken we samen welke locatie er geschikt voor plaatsing.

Hoeveel is 6 kuub afval?

Dit is een vraag die wij regelmatig krijgen. We snappen dat het moeilijk inschatten is of een container voor 6 kuub afval voldoende is voor uw klus. Een handige tip is het omrekenen in aantal kruiwagens:

een 6m3 afvalcontainer heeft een inhoud van 6000 liter en dit is vergelijkbaar met 60 volle kruiwagens.

Wat kost een 6 Kuub container?

De prijs van een 6 kuub container is afhankelijk van de gekozen afvalsoorten. Het afvoeren van tuinafval heeft bijvoorbeeld een andere prijs dan grofvuil of puin. Door het kiezen van de juiste afvalsoort en het scheiden van afval krijgt u een duidelijk beeld van de huurprijs. Wij werken met all-in tarieven en er komen geen toeslagen of milieuheffingen bij.

Goedkoopste 6 kuub container prijs

Hieronder staat een handig overzicht van de prijzen van onze 6 kuub containers voor verschillende afvalstromen. Wij hanteren scherpe marktconforme huurprijzen en zijn de goedkoopste van Nederland. De prijs van de 6 m3 container is altijd inclusief BTW, 8 weken huur, bezorgen, ophalen en verwerken.

Vragen over een 6m3 afvalcontainer?

Als u vragen heeft over onze 6m3 afvalcontainers, bel ons gerust. Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 085 - 060 84 10 en adviseren u graag. Ook bij de meestgestelde vragen vind u veel informatie over de voordelen en spelregels van ContainerHurenNederland B.V.

Specificaties

Inhoud
6 m3 (kuub), geschikt voor 60 volle kruiwagens (6000 liter)
Afmeting
350 cm x 170 cm x 100 cm (lxbxh)*
Bijzonderheden
* Afmetingen en kleur kunnen iets afwijken
Inclusief
BTW, plaatsen, ophalen, verwerken en 8 weken huur

Reviews

5 / 5Based on 12 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Mirna op 20 December 2022
  DE container is op tijd gebracht en met 1 telefoontjes weer snel opgehaald. E-mails waren duidelijk. Zou weer hier bestellen als ik nodig zou hebben.
 • 5 / 5
  Gepost door: Jantine op 24 Oktober 2022
  Tijdens onze verbouwing 4x een 6 kuub container besteld en altijd naar wens verlopen!
 • 5 / 5
  Gepost door: nvt op 8 September 2022
  De container werd precies neergezet waar we hem wilde en dat was nog best wel een uitdaging dachten wij, maar de chauffeur had er geen enkele moeite mee, dus dat was top. Ook heb ik best wel veel onderzoek gedaan voor onze bud...
  De container werd precies neergezet waar we hem wilde en dat was nog best wel een uitdaging dachten wij, maar de chauffeur had er geen enkele moeite mee, dus dat was top. Ook heb ik best wel veel onderzoek gedaan voor onze budgetering naar de prijzen en levertijd en dat was hier ook heel goed.
Schrijf een review

Eerder door u bekeken:

6 m³ Container
6 m³ Container

6 kuub container huren, goedkoops...

6 kuub container huren...

Direct leverbaar
€174,00 Incl. btw
Meer informatie
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »