Advies nodig?
0
Vandaag besteld, Morgen geleverd
Goedkoopste Containers in uw regio
8 Weken Huurvrij

Grofvuil Container

Grofvuil Container
Omschrijving
Tijdens een verbouwing, renovatie of ontruiming kan een grofvuil container niet ontbreken. Een grote afvalbak op de stoep voor al het grof afval dat vrijkomt is ideaal, want dan hoeft u niet zelf naar de milieu straat of stort in uw regio te rijden. Dat scheelt niet alleen heel veel tijd, maar ook de kosten voor het huren van een aanhangwagen. In ...

Tijdens een verbouwing, renovatie of ontruiming kan een grofvuil container niet ontbreken. Een grote afvalbak op de stoep voor al het grof afval dat vrijkomt is ideaal, want dan hoeft u niet zelf naar de milieu straat of stort in uw regio te rijden. Dat scheelt niet alleen heel veel tijd, maar ook de kosten voor het huren van een aanhangwagen.

In een grofvuil container mogen bijna alle afvalsoorten. Op deze pagina vind u alle informatie.

Grofvuil container huren

Voordelig en snel van al uw afval af met een paar muisklikken. Een grofvuil container huren bij ContainerHurenNederland.nl is zo geregeld. Dit zijn de voordelen:

 • De grofvuil container prijs is inclusief BTW, 8 weken huur, plaatsen, ophalen en verwerken
 • Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, is de volgende werkdag geleverd
 • De meest voordelige grofvuil afvalcontainers in uw regio
 • Keuze uit verschillende formaten grofvuilcontainers
 • Wij leveren grofvuil containers in heel Nederland

Een container voor grofvuil huren maakt verbouwen, slopen en renoveren een stuk aangenamer. Of u nu een grote of kleine klus gepland hebt staan in of om uw woning, wij verhuren voor elk project de juiste afvalcontainer. Al onze afzetcontainers passen trouwens op een halve of hele parkeerplek en wij proberen deze altijd zo dicht mogelijk bij uw huis te plaatsen.

Hoe een container grofvuil bestellen?

In onze webshop is het gemakkelijk om een container voor grofvuil te bestellen. U selecteert eerst de afvalsoort. Vervolgens kiest u de benodigde maat van de afvalcontainer. In de volgende stap van het winkelwagenproces kunt u een datum selecteren voor de plaatsing. Weet u ook al wanneer de grofvuilcontainer weer opgehaald kan worden? Dien dan hier direct een ophaalverzoek in.

In de laatste stap vult u uw naam en adresgegevens in. Klopt alles? Dan wordt u doorgeleid naar de betaalpagina. Zodra de betaling bij ons binnen is, ontvangt een bevestigingsmail.

Wat mag er in een grofvuil container?

Het is belangrijk dat u zich houdt aan de regels wat er wel en niet in een grofvuil container mag. Zo voorkomt u boetes. Staat uw afvalsoort er niet op onderstaande lijst? Of heeft u andere vragen over wat er in een grofvuilcontainer gegooid mag worden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 • Huisraad (bijv. banken, stoelen en tafels)
 • Gips, hout en metaal
 • Kunststoffen en plastics
 • Laminaat en parket
 • (Gewapend) beton
 • Steen en puin
 • Plafondplaten

Wat is niet toegestaan in een container voor grofvuil?

Hoewel er veel in een grofvuil container mag, zijn er ook een aantal materialen en producten die verboden zijn in deze afvalbak. Dit is een opsomming van niet toegestaan afval:

 • Asbesthoudend, chemisch of gevaarlijk afval
 • Dakafval (zoals dakleer en bitumen)
 • Accu's en autobanden
 • Restafval, huisafval en organisch afval
 • Koelkasten/vriezers/wasmachines/drogers
 • Grond- en veegvuil
 • Matrassen
 • Golfplaten
 • Groenafval

Wat kost een container voor grofvuil?

De kostprijs van een container voor grofvuil wordt gebaseerd op twee factoren: de grootte van de afvalcontainer en de huurperiode. Logischerwijs zijn de kosten het laagste bij een kleine grofvuil container (3 kuub) en het hoogste bij de grootste afvalcontainer (10 kuub). U betaalt 8 weken lang geen huurkosten. Daarna wordt er een huurtoeslag van 6 euro per dag berekend.

Wij streven er altijd naar de scherpste tarieven in de markt aan te bieden. De kosten zijn voor alle regio's, postcodegebieden en gemeentes in Nederland gelijk. Dus als u een grofvuil container in Alphen aan den Rijn wilt huren of in Zoetermeer of Almere: wij hanteren overal dezelfde vaste lage prijzen.

Goedkoop grofvuil container huren

Aan een verbouwing hangt vaak een flink prijskaartje, want een klus budget vliegt er meestal zo doorheen. Bij Container Huren Nederland B.V. kunt u goedkoop een grofvuil container huren. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring als containerservice bedrijf. Wij werken samen met de beste afvalverwerkers. Dit resulteert in de goedkoopste afvalcontainers voor grofvuil met een landelijke dekking. Zowel voor bedrijven als particulieren.

Container voor grofvuil huren prijs

De prijs voor het huren van een grofvuil container varieert tussen de 279 en 499 euro. De exacte prijzen zijn afhankelijk van het formaat. U kunt kiezen uit 3.000, 6.000 en 10.000 liter (kuub, ook wel m3 genoemd). Dit is de prijslijst:

Grofvuil container huren voor 1 dag

Het is bij ons zeker mogelijk een een grofvuil container te huren voor slechts 1 dag. Door onze 8 weken huurvrije periode kunt u zelf bepalen hoelang u de afvalcontainer nodig hebt. Of dit nu één dag, een week of 35 dagen is. Het komt soms voor dat u slecht 1 dag toestemming heeft van de gemeente om een bak te plaatsen. Stem deze data dan goed af met ons, dan zorgen wij dat alles volgens de planning verloopt.

Volle container grofvuil ophalen

Bent u klaar met opruimen en slopen? Dan komen wij op een afgesproken dag de volle grofvuil container ophalen. Wij regelen verder de verwerking van het grofvuil, daar heeft u geen omkijken meer naar. In principe hoeft er niemand thuis aanwezig te zijn hiervoor. Wel is het belangrijk dat de chauffeur vrije toegang heeft naar de container. Let erop dat de grofvuil container tot maximaal 15 cm boven de rand gevuld mag zijn en er geen materialen uitsteken.

Dien hier een ophaalverzoek in. Direct een aanvraag indienen bij onze klantenservice mag natuurlijk ook.

Specificaties

Inhoud
3 m3, 6 m3 en 10 m3 (kuub)
Afmeting
Afhankelijk van gekozen formaat *
Bijzonderheden
* Afmetingen en kleur kunnen iets afwijken
Inclusief
BTW, plaatsen, ophalen, verwerken en 8 weken huur

Reviews

4.9 / 5Based on 9 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Hannah op 4 November 2022
  geen commentaar, alles is gewoon goed gegaan
 • 4 / 5
  Gepost door: grofvuil op 17 Oktober 2022
  In de container kan heel veel grofvuil, zeker als je beetje slim erin doet. Je moet wel even over de rand heen tillen. Is wel te doen, maar handiger was een klep ofzo.
 • 5 / 5
  Gepost door: anoniem op 13 September 2022
  Zo''n container kost natuurlijk best wel wat, maar moet zeggen echt makkelijker is het dan naar de gemeentewerf brengen hoor! Is elke euro waard, want scheelt je tijd en moeite! En in onze gemeente (AMsterdam) moet ik ook beta...
  Zo''n container kost natuurlijk best wel wat, maar moet zeggen echt makkelijker is het dan naar de gemeentewerf brengen hoor! Is elke euro waard, want scheelt je tijd en moeite! En in onze gemeente (AMsterdam) moet ik ook betalen nog bij de werf voor mijn grofvuil als het te zwaar is bijvoorbeeld deuren.
Schrijf een review

Eerder door u bekeken:

Container Grofvuil
Container Grofvuil

Grofvuil container huren. Goedkoop...

Grofvuil container hure...

Direct leverbaar
€289,00 Incl. btw
Meer informatie
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »