Advies nodig?
0
Vandaag besteld, Morgen geleverd
Goedkoopste Containers in uw regio
8 Weken Huurvrij

Dakafval Container

Dakafval Container
Omschrijving
Gaat u een dak verwijderen van uw huis, garage of schuur? Dan biedt een dakafval container voor de deur uitkomst. Bij het slopen van daken komt er veel afval vrij. Denk daarbij aan dakleer, bitumen of teerhoudende dakbedekking. Bestel goedkoop een container voor daken, daar kunt u veel daksoorten in kwijt. Op deze pagina leest u alles over onze da...

Gaat u een dak verwijderen van uw huis, garage of schuur? Dan biedt een dakafval container voor de deur uitkomst. Bij het slopen van daken komt er veel afval vrij. Denk daarbij aan dakleer, bitumen of teerhoudende dakbedekking.

Bestel goedkoop een container voor daken, daar kunt u veel daksoorten in kwijt. Op deze pagina leest u alles over onze dakafval containers.

Dakafval container huren

Als u een dak gaat vervangen, dan is een dakafval container huren ideaal. Op deze manier kunt u alle vrijkomende materialen gemakkelijk afvoeren bij het slopen van daken.

In tegenstelling tot twintig keer heen en weer rijden met een aanhangwagen naar het gemeentelijke afvalstation, is het huren van een voordelige dakafvalcontainer een efficiënte oplossing. U kunt precies aangeven wanneer en waar u de afvalbak wilt hebben. Wij regelen de rest.

Waar een container voor dakafval bestellen?

Het bestellen van een container voor dakafval doet u in een paar muisklikken. Selecteer eerst de juiste afvalsoort. Vervolgens kunt u het formaat container kiezen. Bij ContainerHurenNederland.nl bestelt u een afvalcontainer met een inhoud van 3m3, 6 m3 of 10m3. In de laatste stap vult u de plaatsingsdatum in en uw gegevens. 

Heeft u problemen of vragen tijdens het bestelproces? Bel ons dan gerust op 085 - 060 84 10. 

Regels afvoeren dakafval

Er zijn regels voor het afvoeren van dakafval. Deze materialen mogen namelijk niet in uw 'gewone' huis-, tuin- en keukenafvalbak of ondergrondse gemeentelijke container gegooid worden. Dit is verboden. En bovendien past dat vaak ook niet, het is teveel afval. 

Onze dak afvalcontainers kunnen we vlakbij uw project plaatsen, bijvoorbeeld op een parkeerplaats. Wel zo gemakkelijk. Houd rekening met de hoeveelheid dakbedekking die u af wilt voeren bij het kiezen van het formaat. 

Wat mag in een dakafval container?

Lees hieronder wat u in de dakafval container mag deponeren. Heeft u twijfels of een bepaald materiaal toegestaan is, omdat het niet op de lijst staat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Wat is toegestaan in een dakafval container?

Hieronder staat een lijst van materialen die toegestaan zijn. Zoals u kunt zien mag er in een tuinafval container een verscheidenheid aan materialen en spullen.

 • Bitumineus dakafval
 • Bitumen (golf)platen
 • Bitumenkit
 • Dakleer
 • Teerhoudend dakafval
 • Max. 10% hout en overig sloopafval

Keuzehulp: heeft u voornamelijk hout (bijvoorbeeld schroten, bielzen en houten dakbeschot) dat afgevoerd moet worden? Huur dan voor een houtafval container.

Dit mag niet in container voor dakafval:

Onderstaande materialen en artikelen mogen niet in de container gegooid worden. Het is belangrijk om onderstaande lijst goed door te nemen, zodat u achteraf niet beboet kan worden met een toeslag. 

 • Dakgrind
 • Daksplit en betongrind
 • Asbesthoudende en/of asbest gelijkende stoffen
 • Chemisch afval
 • Dakpannen (dit valt onder puinafval)
 • Glas
 • Grond
 • Kunststof
 • Metaal
 • Steen

Keuzehulp: biedt u vooral dakpannen aan? Kies dan voor een puincontainer, dat is het goedkoopste! Een puincontainer kost maar 159 euro voor 3m3. Een dakafvalbak kost 708 euro, een aanzienlijk verschil dus.

Dakgrind afvoeren

Platte daken van schuren en garages kunnen bedekt zijn met grind. Als u een garage, schuur of ander bijgebouw gaat afbreken of renoveren dat moet u dit dakgrind afvoeren. Laat dan een dakgrind container voor de deur plaatsen. U kunt dan met een kruiwagen de grindcontainer vullen.

Hoe groot moet de afvalcontainer voor dakgrind zijn? Een handig ezelsbruggetje is het rekenen in de hoeveelheid kruiwagens. In 3 kuub gaan ongeveer 30 kruiwagens, in een 6 kuub 60 en in een 10 kuub 100. 

Container voor dakgrind huren

Grind van een dak harken en scheppen is een zwaar karwei. Een dakgrind container huren is de perfecte oplossing. Het vrijgekomen dakgrind, split, betongrind en kleine keien kunt u direct in de container storten. U hoeft dus niet herhaaldelijk een aanhangwagen te vullen en weer te legen bij de afvaldienst van de gemeente. In een dakgrindcontainer mag u ook andere dakbedekking gooien, zoals leer en bitumen platen.

Dakleer en bitumen afvoeren

De meeste platte daken van schuurtjes, loodsen en aanbouwen hebben een bedekking van (dak)leer of bitumenhoudend materiaal. Het verwijderen van dit type dakbedekking is een enorme zware klus, want grote lappen dakleer en bitumen afvoeren is een uitdaging. Het is daarom heel handig om vlakbij de kluslocatie een container voor bitumineus of teerhoudend dakafval te hebben staan. Dat scheelt u hoop ritjes naar de milieustraat! Die tijd kunt u beter gebruiken voor het bouwen van het nieuwe dak.

Dakafval container kosten

Bij het plaatsen van een nieuw dak hoort een budget. Daarom is het belangrijk dat de kosten voor het huren van een dakafval container zo laag mogelijk zijn. Wij hanteren scherpe tarieven en zijn de goedkoopste van Nederland!

Dankzij de 8 huurvrije weken waarvoor wij geen extra huurkosten rekenen, bent u bij ons altijd voordelig uit. De kosten van een dakafval container zijn afhankelijk van het formaat container en de marktconforme prijs.

Goedkoopste dakafval container

In onze webshop vind u de goedkoopste dakafval containers in uw regio. Wij hebben uitstekende samenwerkingsverbanden met verschillende erkende afvalverwerkers en kunnen daarom altijd goedkoop een dakafval container aanbieden op elke locatie in het land. Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven.

Heeft een een sloop- of klusbedrijf of bent u aannemer? Dan heeft u regelmatig een afvalcontainer nodig. Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden bij bulkafname te bespreken.

Container voor dakafval prijzen

Onderstaan vind u een overzicht van de prijzen van dakafval containers. De prijs is inclusief BTW, plaatsen, ophalen, afvoeren en verwerken van het dakafval.

U mag de container zo lang gebruiken als nodig is. Wilt u de container al laten ophalen binnen 8 weken? Geen probleem! Vul online een ophaalverzoek in of neem contact met ons op. Wilt u langer dan 8 weken huren? Ook dan is de prijs nog steeds zeer aantrekkelijk, want de extra huurprijs is slechts 6 euro per week.

Dakafval en dakgrind ophalen

Is de klus geklaard? Dan kunt u dit aangeven met een ophaalverzoek en dan komen wij het dakafval en dakgrind ophalen. Het belangrijk dat u de container alleen gebruikt voor de toegestane afvalproducten, omdat wij het ophalen, afvoeren en verwerken van het dakafval voor u regelen.

Blijkt bij het ophalen dat de bak materialen bevat die niet toegestaan zijn, dan neemt de chauffeur de dakafval container niet mee. In dit geval worden er kosten berekend voor een loze rit. Lees onze spelregels voor details over het wijzigen van de belading en hoe u dit tijdig aan ons kunt doorgeven.

Wij wensen u veel succes met de renovatie van uw dak!

Specificaties

Inhoud
3 m3, 6 m3 en 10 m3
Afmeting
Afhankelijk van gekozen formaat
Bijzonderheden
* Afmetingen en kleur kunnen iets afwijken
Inclusief
BTW, plaatsen, ophalen, verwerken en 8 weken huur

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: De Dakman op 13 Oktober 2021
  Dik tevreden! Komen afspraken na.
Schrijf een review

Eerder door u bekeken:

Container Dakafval
Container Dakafval

Dakafval container huren. Goedkoop...

Dakafval container hure...

Direct leverbaar
€776,00 Incl. btw
Meer informatie
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »