Advies nodig?
0
Vandaag besteld, Morgen geleverd
Goedkoopste Containers in uw regio
8 Weken Huurvrij

Groenafval container

Groenafval container
Omschrijving
Gaat u de tuin onder handen nemen? Dan gaat er hoogstwaarschijnlijk veel groenafval vrijkomen. Denk bijvoorbeeld aan snoeiafval, graszoden, takken en bladeren. Met een groenafval container op de stoep maakt u het zichzelf een stuk gemakkelijker. Groenafval container huren, de voordelen: - Een groenafval container huren is goedkoper dan zelf een a...

Gaat u de tuin onder handen nemen? Dan gaat er hoogstwaarschijnlijk veel groenafval vrijkomen. Denk bijvoorbeeld aan snoeiafval, graszoden, takken en bladeren. Met een groenafval container op de stoep maakt u het zichzelf een stuk gemakkelijker.

Groenafval container huren, de voordelen:

- Een groenafval container huren is goedkoper dan zelf een aanhangwagen huren en heen en weer rijden naar het afvalstation van de gemeente. De tijd die u kwijt bent aan deze ritjes kunt u beter gebruiken voor de aanleg van de nieuwe tuin. Een container huren is dus heel efficiënt. 

- De groenafvalcontainer wordt zo dicht mogelijk bij de tuin geplaatst, bijvoorbeeld op uw oprit of een parkeerplaats. Op die manier kunt u al het tuinafval direct deponeren in de groencontainer.

- De groene tuinafvalcontainer kan al binnen 1 werkdag geplaatst worden op uw adres. De prijs is inclusief 8 weken huur. Geen haast dus! U gaat rustig aan de slag in de tuin en zodra u klaar bent, geeft u ons een seintje en komen onze chauffeurs de container gratis ophalen.

Wat mag er in een container voor groenafval?

Een container voor groenafval is geschikt voor verschillende groene/organische afvalsoorten uit de tuin. Onderstaande lijst toont toegestaan tuinafval:

 • Snoeiafval
 • Struiken
 • Bladeren
 • Takken
 • Organisch tuinafval
 • Bamboe
 • Riet
 • Moestuinafval
 • Gras
 • Maaisel
 • Grond (maximaal 25%)

Bij het vullen van container met groenafval is het belangrijk dat u zich houdt aan bovenstaande opsomming van toegestane materialen om eventuele toeslagen te voorkomen. Twijfelt u of uw tuinafval in de container mag? Bel ons gerust op 085 - 060 84 10, onze medewerkers helpen u graag verder.

Keuzehulp: Wat is het verschil tussen een groenafval container en een gemengd tuinafval container?

In een groenafval container mag alleen groen tuinafval. Het wordt ook wel een groencontainer of snoeiafval container genoemd. Een handig ezelsbruggetjes is: alles wat uit de grond groeit mag in deze afvalbak.

In een gemengd tuinafval container mogen naast groene afvalsoorten, ook tuinmeubelen, tegels, schuttingen, huisraad en ander grofvuil. Oftewel: in een container voor gemengd tuinafval mogen meer afvalstromen dan in een groencontainer. Dat maakt de huurprijs ook hoger, omdat de verwerking van dit gemengde afval intensiever is.

Welke container voor groenafval en grond?

Gaat u vooral de tuin afgraven en komt er daardoor veel grond vrij? Dan adviseren wij een grondcontainer, want in een afvalcontainer voor groenafval of (gemengd) tuinafval mag respectievelijk maximaal 25% en 10% grond of (tuin)aarde.

Hoe groot is een groenafvalcontainer?

U kunt kiezen uit drie formaten groenafvalcontainers.

De kleinste afvalbak heeft een inhoud van 3 kuub (3000 liter). Dat zijn ongeveer 30 volle kruiwagens snoeiafval. Deze bak past op een halve parkeerplaats. Voor een iets grotere klus in de 6 kuubs bak geschikt. Daar kan 6000 liter, in wat gelijk staat aan 60 volle kruiwagens met groenafval.

Voor de grote klussen kunt u een 10 kuub groenafvalcontainer huren. Daar gaat 10.000 liter in (100 kruiwagens met groen afval). De 6m3 en 10m3 afvalcontainers nemen ongeveer een hele parkeerplaats in beslag.

De goedkoopste groenafval container in uw regio

U bent natuurlijk op zoek naar de goedkoopste groenafval container van Nederland. Door onze jarenlange ervaring als afvalcontainer verhuurbedrijf kunnen wij altijd zeer scherpe prijzen hanteren. Ook in uw regio, want wij leveren groencontainers in het hele land.

Groenafval container prijs

Wilt u onze goedkope groenafvalcontainer bestellen? Bekijk dan hieronder de voordelige prijzen voor de verschillende formaten. Selecteer een optie en vul uw gegevens en plaatsingsdatum in. Betalen kan gemakkelijk met iDeal met uw eigen bank. Wij regelen de rest!

Deze huurprijzen zijn inclusief 8 weken huur, BTW, plaatsen, ophalen en verwerken.

Specificaties

Inhoud
3 m3, 6 m3 en 10m3 (kuub)
Afmeting
Afhankelijk van gekozen formaat *
Bijzonderheden
* Afmetingen en kleur kunnen iets afwijken
Inclusief
BTW, plaatsen, ophalen, verwerken en 8 weken huur

Reviews

5 / 5Based on 5 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Houtkamp op 17 Oktober 2022
  Ik heb een container voor groenafval besteld en deze is de volgende dag direct in de ochtend op de parkeerplaats gezet. Er gaat heel veel in! In mijn ogen veel handiger en sneller dan met een aanhangbak heen en weer naar de ge...
  Ik heb een container voor groenafval besteld en deze is de volgende dag direct in de ochtend op de parkeerplaats gezet. Er gaat heel veel in! In mijn ogen veel handiger en sneller dan met een aanhangbak heen en weer naar de gemeente. De container was elke euro waard!
 • 5 / 5
  Gepost door: ppa op 8 April 2022
  top
 • 5 / 5
  Gepost door: Rosaly op 22 Februari 2022
  Een container is een container, dus er valt niet veel te zeggen over de kwaliteit.... maar de service was top!
Schrijf een review

Eerder door u bekeken:

Groenafval container
Groenafval container

Groenafval container huren voor sn...

Groenafval container hu...

Direct leverbaar
€169,00 Incl. btw
Meer informatie
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »