Advies nodig?
0
Goedkope Container Huren in heel NL
Met een paar klikken snel geregeld
Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Groenafval container huren

Omschrijving
Een groenafval container huren is heel handig als je de tuin onder handen gaat nemen. Dan komt er namelijk veel groen- en snoeiafval vrij. Denk bijvoorbeeld aan oude beplanting, graszoden, takjes en bladeren. Met een tuinafval container vlakbij het tuinhek maak je het jezelf een stuk gemakkelijker, want je kan direct al het organisch afval kwijt. ...

Een groenafval container huren is heel handig als je de tuin onder handen gaat nemen. Dan komt er namelijk veel groen- en snoeiafval vrij. Denk bijvoorbeeld aan oude beplanting, graszoden, takjes en bladeren. Met een tuinafval container vlakbij het tuinhek maak je het jezelf een stuk gemakkelijker, want je kan direct al het organisch afval kwijt.

Groenafval container huren in 3 stappen

Een snoeiafval en groenafval container huren doe je in drie simpele stappen. Stap 1 is het selecteren van de juiste afvalsoort. De volgende stap is het kiezen van het formaat container. De laatste stap is het invullen van de leveringsdatum.

Zo kun je eenvoudig een goedkope container huren op je computer of mobiel, waar je ook bent. Je betaalt gemakkelijk en veilig via je eigen bank met iDeal. Als je voor 17:00 uur besteld, dan wordt de container geplaatst op de volgende werkdag (meestal in de ochtend).

Wat kost een container huren voor groenafval?

Een container voor groenafval huren kost tussen de 169 en 279 euro. Deze prijzen zijn inclusief btw, 8 weken huur en het plaatsen, ophalen en verwerken. Het zijn all in tarieven, dus er komen geen kosten bij voor het gewicht van de container, mits de volle container niet meer dan 15 á 20 cm boven de rand beladen wordt.

Wat kost een container voor snoeiafval?

De prijs voor container voor snoeiafval varieert tussen de 169 en 279 euro. Dit zijn all in tarieven, inclusief 8 weken huur, btw en plaatsing en afvoer. Een snoeiafval container is hetzelfde als een container groenafval. Het wordt ook wel een tuinafval container genoemd.

Container groenafval prijs

Bekijk hieronder in de tabel de prijs voor een container voor groenafval en snoeiafval. De prijzen zijn inclusief acht weken huur en btw. Onze tuinafval containers worden altijd gratis geplaatst en opgehaald.

Afvalsoort: groen- en snoeiafvalAll in prijs 2023, 8 weken huurvrij
groen container 3m3€ 169
groen container 6m3€ 215
groen container 10m3€ 269
dichte 10m3 groen container€ 279

Goedkoopste groenafval container bestellen? 4 tips.

Je kunt bij Container Huren Nederland de goedkoopste groenafval container bestellen in jouw regio. Wij hanteren lage all in prijzen en komen al je tuinafval goedkoop ophalen. We hebben hieronder een paar handige tips om te voorkomen dat je voor verassingen komt te staan met extra kosten achteraf.

 1. Zorg dat je alleen organisch materiaal in de afvalcontainer doet, want je kunt een naheffing krijgen voor andere afvalsoorten die er niet in thuis horen.

 2. Bedenk van tevoren goed welke formaat tuinafval container je nodig hebt, want het is zonde van je geld als je een tweede container moet huren.

 3. Probeer het snoeiafval zo klein en compact mogelijk in de afvalcontainer te doen, zo maak je maximaal gebruik van de inhoud.

 4. Voorkom een loze rit van 90 euro: zorg ervoor dat je telefonisch bereikbaar bent en er voldoende ruimte is tijdens het plaatsen van de container.

Wat kost tuinafval afvoeren?

De kosten voor tuinafval afvoeren zijn afhankelijk van de grootte van de tuinafval container en het soort afval dat je weg wilt gooien. Een tuinafval container huren kan handig zijn als je tuin toe is aan een flinke snoeibeurt of opruimbeurt. Met onze voordelige tuinafvalcontainers kun je snel en simpel al je tuinafval laten ophalen.

Waar groenafval afvoeren?

Voor groenafval afvoeren kun je in sommige gemeentes gebruik maken van een ophaaldienst. Je kunt dan als bewoner (vaak tegen betaling van afvalstoffenheffing) tuin afval laten ophalen. Meestal kun je slechts een beperkt aantal kilo's laten ophalen, dus het is vooral geschikt voor een kleiner tuinproject. Voor grotere klussen, zoals het weghalen van heggen en struiken, zijn groenafval containers een stuk fijner.

Welke tuinafval container huren?

De juiste tuinafval container huren kan soms wat verwarring opleveren. Er zijn namelijk verschillende benamingen voor deze afvalcontainer, zoals groen- of snoeicontainer en tuinafval container. In de eerste twee mag alleen organisch materiaal. In een tuinafval container mag soms ook overig afval. Dat noem je dan vaak een gemengd tuinafval container. In containers voor gemengd tuinafval mag je bijvoorbeeld ook grofvuil en hout doen, zoals oude tuinmeubels en een stuk schutting.

Groenafval container 6m3

De groenafval container 6m3 wordt het meest gekozen. Het heeft een inhoud van 6 kuub en past op een halve parkeerplek. Dat zijn ongeveer 60 volle kruiwagens snoeiafval. Voor een iets kleinere snoeibeurt volstaat een 3 kuub groencontainer.

Groenafval container 10m3

Een groenafval container 10m3 (10 kuub) is perfect voor een grote klus in de voor- of achtertuin. Ook voor hoveniers is dit een goed formaat. Je kunt er veel struiken, heggen en gras in kwijt. In deze bak kun je z'n 100 kruiwagens vol met groen afval kwijt en neemt een hele parkeerplek in beslag.

Wat mag er in een container groenafval?

In een container groenafval mag je verschillend groen en bruin organisch afval uit de tuin doen. Een handig ezelsbruggetjes is: alles wat uit de grond groeit mag in deze afvalbak (behalve de Japanse duizendpoot!). Bekijk onderstaande lijst voor al het toegestaan groen afval:

 • Snoeiafval

 • Struiken

 • Bladeren

 • Takken

 • Organisch tuinafval

 • Bamboe

 • Riet

 • Moestuinafval

 • Gras

 • Maaisel

 • Aanhangend grond (maximaal 10%)

Wat mag er niet in groenafval containers?

Er mag geen vervuilde grond, chemisch of gevaarlijk afval, dikke boomstammen en stronken, ander hout afval (zoals hekken en schuttingen), Japanse duizendknoop. Bij het vullen van container met groenafval is het belangrijk dat u zich houdt aan bovenstaande opsomming van toegestane materialen om eventuele toeslagen te voorkomen. Twijfelt u of uw tuinafval in de container mag? Contact ons gerust op 085 - 06 08 410, onze medewerkers helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen over een groenafval container huren

Groen- en snoeiafval afvoeren is zo gepiept met een groenafval container. Wij bieden de goedkoopste afvalcontainer voor bij het aanleggen van je droomtuin. Meestal heb je geen vergunning nodig voor het plaatsen (check dit altijd wel even bij je gemeente). Je kunt de groencontainer laten ophalen zodra de klus geklaard is. Voor vragen kun je altijd contact op nemen met onze klantenservice.

Welke container heb ik nodig voor groenafval en grond?

Gaat u vooral de tuin afgraven en komt er daardoor veel grond vrij? Dan adviseren wij een container voor grond en zand, want in een afvalcontainer voor groenafval of (gemengd) tuinafval mag maximaal 10% grond of (tuin)aarde en/of aanhangende grond!

Mogen stenen en tuintegels in een groenafval container?

Nee, stenen en tuintegels mogen niet een groenafval container. Dit valt onder puinafval. Je kunt hiervoor een puin container huren.

Specificaties

Inhoud
3m3, 6m3 ,10m3, 20m3 en 40m3 (kuub)
Afmeting
3m3: 250 x 150 x 100 | 6m3: 350 x 180 x 100 | 10m3: 360 x 180 x 150 | gesloten 10m3: 350 x 175 x 200 | 20m3: 630 x 250 x 170 | 40m3: 730 x 255 x 260 (in cm, lxbxh)
Bijzonderheden
Kleur en exacte afmetingen kunnen iets afwijken
Inclusief
BTW, plaatsen, ophalen, verwerken en 8 weken huur

Dit vinden onze klanten:

5 / 5Based on 5 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Houtkamp op 17 Oktober 2022
  Ik heb een container voor groenafval besteld en deze is de volgende dag direct in de ochtend op de parkeerplaats gezet. Er gaat heel veel in! In mijn ogen veel handiger en sneller dan met een aanhangbak heen en weer naar de ge...
  Ik heb een container voor groenafval besteld en deze is de volgende dag direct in de ochtend op de parkeerplaats gezet. Er gaat heel veel in! In mijn ogen veel handiger en sneller dan met een aanhangbak heen en weer naar de gemeente. De container was elke euro waard!
 • 5 / 5
  Gepost door: ppa op 8 April 2022
  top
 • 5 / 5
  Gepost door: Rosaly op 22 Februari 2022
  Een container is een container, dus er valt niet veel te zeggen over de kwaliteit.... maar de service was top!
Schrijf een review

Eerder door u bekeken:

Groenafval container huren
Groenafval container huren

Snoeiafval , struiken, bladeren, h...

Snoeiafval , struiken, ...

Direct leverbaar
€169,00 Incl. btw
Meer informatie
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »