Vandaag besteld, Morgen geleverd
Altijd de Goedkoopste
8 Weken Huurvrij
Vandaag besteld, Morgen geleverd
Altijd de Goedkoopste
8 Weken Huurvrij

Over ons

Snel en voordelig van uw afval af, én bijdragen aan een beter milieu? ContainerHurenNederland is gespecialiseerd in de verwerking van vrijkomende afvalstromen bij particulieren, bedrijven, instellingen en organisaties door geheel Nederland. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de verwerking van uw afval.

Onafhankelijke partner

Hoge service, kostenbesparing en een beter milieu zijn de belangrijkste voorwaarden voor onze dienstverlening. Zo kunnen wij vanuit onze onafhankelijke positie werken met veel verschillende professionele, erkende inzamel- en verwerkingsbedrijven door heel Nederland.

Door onze onafhankelijke positie, de rol van regisseur, kunnen wij het te recyclen afval op een zo duurzame en gerichte manier laten inzamelen en verwerken door de daarvoor meest geschikte partij. Dit stelt ContainerHurenNederland in staat om u volledig te ontzorgen en een flinke kostenbesparing te realiseren.

Afvalcontainer snel laten leveren

Er staat al binnen 1 werkdag een afvalcontainer bij u voor de deur. Dat kunnen we beloven omdat we connecties hebben met afvalinzamelaars door heel Nederland. Wij hebben landelijke dekking! Vandaag besteld is morgen geleverd. 

Waarom ContainerHurenNederland?

  • Voor 18.00 uur besteld, morgen voor de deur
  • De scherpste tarieven van Nederland
  • Gratis container weer laten ophalen
  • 6 weken huurvrij
  • Levering in heel Nederland
  • Persoonlijke service op maat

Contact met ContainerHurenNederland

Advies of een vrijblijvende offerte nodig? Wij helpen u graag.

Heeft u vragen?

Bel ons

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

085 - 060 84 10

E-mail

Antwoord binnen 1 werkdag

Mail ons
Review LogoWij scoren een op

Container Huren Nederland

Tolnasingel 1
2411 PV Bodegraven
Nederland

BTW NL175997093B03
KVK 63708477

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »