• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

WWW.BEDRIJFSAFVALNEDERLAND.NL

Wilt u van uw bedrijfsafval af? Wij leveren ook rolcontainers voor bedrijven, instellingen en organisaties door heel Nederland.
We bespreken graag hoe u op een structurele manier uw afvalkosten kunt verminderen.
Naast deskundig advies over uw bedrijfsafval kunnen wij ook uw bestaande contracten overnemen tegen lagere tarieven.
In welke branche u ook actief bent en welke afvalstromen er vrijkomen: wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar afvalverwerking.

Rolcontainer huren voor bedrijfsafval

Bedrijfsafval Nederland is onderdeel van ContainerHurenNederland. Via WWW.BEDRIJFSAFVALNEDERLAND.NL verzorgen wij landelijk de inzameling en verwerking van bedrijfsafval voor bedrijven, instellingen, scholen en organisaties. 

Bedrijfsafval Nederland is een servicegerichte dienstverlener op het gebied van het inzamelen en recyclen van afvalstromen. Wij bieden vanuit een uitstekende kennis van de afvalbranche een passende oplossing voor uw afvalproblematiek. Na deskundig advies zorgen wij ervoor dat de vrijkomende afvalstromen zo efficiënt, milieubewust en op een duurzame manier worden ingezameld. En dit door heel Nederland. 

Naast deskundig advies neemt Bedrijfsafval Nederland bestaande contracten over tegen lagere tarieven. Of wij informeren u, waardoor de kosten voor het inzamelen en recyclen van de afvalstromen structureel worden verlaagd. In welke branche u ook actief bent en welke afvalstromen er vrijkomen: bij Bedrijfsafval Nederland bent u aan het juiste adres.

Vragen of advies over rolcontainers

Voor vragen over bedrijfsafval kunt u altijd contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook kunnen we bij u op locatie langskomen voor een kennismaking.

Uw voordelen bij Bedrijfsafval Nederland:

  • Afvalinzameling tegen de laagste tarieven van Nederland  
  • Binnen 24 uur een container voor uw bedrijfsafval
  • Grootste aanbod afvalcontainers
  • Geen milieuheffing of toeslagen
  • Persoonlijk advies
  • 100% duurzaam en milieubewust