• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Utrecht

Container huren in Utrecht

Huur uw afvalcontainer bij Container Huren Nederland en wees voordelig en rap van uw vuilnis af in Utrecht! Met containers in alle soorten formaten, geschikt voor diverse afvalsoorten, is er voortdurend een passende container voor uw vuilnis.

Afvalsoorten container huren Utrecht

Behalve het formaat is ook het soort afval van belang of het type afvalcontainer. Door het kiezen van de juiste container draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei soorten afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het afval wat vrijkomt bij het vervangen van een dak van een schuur, woning of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere typen schone grond.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw deur, badkamer, keuken etc.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten vuilnis van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er samengevoegd tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Voordelen Container Huren Nederland

Met de scherpste tarieven van heel Nederland en klantvriendelijke service op maat is Container Huren Nederland de geschikte verstrekker. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij de prijs is inclusief BTW, transport en verwerking van de afvalstromen.

Wilt u urgent uw afval kwijt? Dat kan! Als u een container huurt voor 17.00 uur bij Container Huren Nederland, staan wij de volgende dag al voor uw deur.

Afvalsoort bepalen

Bij elke afvalsoort leest u welke containers geschikt zijn. Niet alle 4 omvangen containers zijn gepast voor elke afvalsoort. Zo zijn de afvalsoorten grond en puin niet gepast voor de 10M³ afvalcontainers. Als u klikt op een afvalsoort, worden de geschikte containers weergeven.

Verscheidene formaten afvalcontainers

Er zijn verschillende soorten formaten containers beschikbaar. Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal kiest u de juiste container. In Utrecht is er keuze uit de volgende formaten:

3 M³ afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

6 M³ afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats.

10 M³ afvalcontainer gesloten

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat verscheidene ook afval in uw container werpen.

10 M³ afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.