• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Poortugaal

Container huren in Poortugaal

Huur uw afvalcontainer bij Container Huren Nederland en wees voordelig en rap van uw afval af in Poortugaal! Met containers in alle soorten verhoudingen, geschikt voor diverse afvalsoorten, is er voortdurend een geschikte container voor uw vuilnis.

Afvalsoorten container huren Poortugaal

Naast het formaat, is ook uw afvalsoort van belang. Door de juiste afvalcontainer te kiezen helpt u mee aan een beter milieu. Er zijn verschillende afvalsoorten:

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemengd tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten afval van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere typen schone grond.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het afval wat vrijkomt bij het vervangen van een overkapping van een schuur, deur of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei typen afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw huis, badkamer, keuken etc.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Afvalsoort bepalen

Bij elke afvalsoort leest u welke containers geschikt zijn. Niet alle 4 maten containers zijn gepast voor iedere afvalsoort. Zo zijn de afvalsoorten grond en puin niet bruikbaar voor de 10m2 afvalcontainers. Als u klikt op een afvalsoort, worden de geschikte containers weergeven.

Voordelen Container Huren Nederland

Met de scherpste tarieven van heel Nederland en klantvriendelijke service op maat is Container Huren Nederland de geschikte aanbieder. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij de prijs is inclusief BTW, transport en verwerking van de afvalstromen.

Wilt u dringend een afvalcontainer huren? Dat is geen probleem! Bij Container Huren Nederland staat uw afvalcontainer de volgende dag al voor uw deur wanneer u voor 17.00 uur besteld.

Verschillende formaten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal is er keuze uit verschillende verhoudingen afvalcontainers. In Poortugaal zijn de volgende omvangen beschikbaar:

10 M3 afvalcontainer gesloten

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat andere eveneens afval in uw container gooien.

10 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

3 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

6 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats.

Plaatsen in de buurt van Poortugaal

Woon je niet in Poortugaal, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Rhoon

> Container in Heinenoord

> Container in Hekelingen

> Container in Mijnsherenland