• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Sassenheim

Container huren in Sassenheim

Huur uw afvalcontainer bij Container Huren Nederland en wees voordelig en snel van uw afval af in Sassenheim! Met containers in alle soorten maten, geschikt voor diverse afvalsoorten, is er te allen tijde een geschikte container voor uw afval.

Afvalsoorten container huren Sassenheim

Naast het formaat, is ook uw afvalsoort van belang. Als gevolg van de juiste afvalcontainer te kiezen helpt u mee aan een beter milieu. Er zijn verscheidene afvalsoorten:

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere typen schone grond.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er samengevoegd tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten afval van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw deur, badkamer, keuken etc.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei typen afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het vuilnis wat vrijkomt bij het vervangen van een overkapping van een schuur, huis of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Afvalsoort bepalen

Bij elke afvalsoort leest u welke containers geschikt zijn. Niet alle 4 omvangen containers zijn bruikbaar voor iedere afvalsoort. Zo zijn de afvalsoorten grond en puin niet bruikbaar voor de 10m2 afvalcontainers. Indien u klikt op een afvalsoort, worden de geschikte containers weergeven.

Voordelen Container Huren Nederland

Wilt u spoedeisend uw afval kwijt? Dat kan! Zodra u een container huurt voor 17.00 uur bij Container Huren Nederland, staan wij de volgende dag al voor uw huis.

Met de scherpste tarieven van heel Nederland en klantgerichte service op maat is Container Huren Nederland de geschikte aanbieder. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij de prijs is inclusief BTW, vervoer en verwerking van de afvalstromen.

Gevariëerde formaten afvalcontainers

Er zijn verschillende soorten formaten containers beschikbaar. Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal kiest u de correcte container. In Sassenheim is er keuze uit de volgende formaten:

10 m3 afvalcontainer gesloten

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat alternatieve tevens afval in uw container werpen.

6 m3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

3 m3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10m3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

Plaatsen in de buurt van Sassenheim

Woon je niet in Sassenheim, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Zevenhuizen

> Container in Voorhout

> Container in Wassenaar

> Container in Warmond