• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Sliedrecht

Container huren in Sliedrecht

Wil u snel van uw afval af in Sliedrecht? Huur dan een voordelige container bij Container Huren Nederland! Met een aanbod van verschillende containers, verschillend in zijn formaat en soort afvalsoort, hebben wij voortdurend een passende container voor u klaar staan en dit als gevolg van heel Nederland.

Afvalsoorten container huren Sliedrecht

Buiten het omvang is ook het soort afval van belang of het type afvalcontainer. Door het kiezen van de juiste container draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het afval wat vrijkomt bij het vervangen van een overkapping van een schuur, deur of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei typen afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten vuilnis van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw deur, badkamer, keuken etc.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er samengevoegd tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere soorten schone grond.

Voordelen Container Huren Nederland

Met klantgerichte service op maat en de voordeligste tarieven van heel Nederland, is Container Huren Nederland de juiste aanbieder. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij. De All-In prijs is inclusief BTW, vervoer en verwerking van de afvalstromen.

Wilt u urgent een afvalcontainer huren? Dat is geen probleem! Bij Container Huren Nederland staat uw afvalcontainer de volgende dag al voor uw huis als u voor 17.00 uur besteld.

Afvalsoort bepalen

De afvalsoort bepaalt welke formaat container bruikbaar is voor uw afval. De afvalsoorten grond en puin zijn bijvoorbeeld niet beschikbaar voor de 10 M3 containers.

Diverse formaten afvalcontainers

Er zijn verschillende soorten formaten containers beschikbaar. Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal kiest u de correcte container. In Sliedrecht is er keuze uit de volgende formaten:

10 M3 afvalcontainer gesloten

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat alternatieve ook afval in uw container werpen.

6 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats.

3 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

Plaatsen in de buurt van Sliedrecht

Woon je niet in Sliedrecht, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Alblasserdam

> Container in 's Gravendeel

> Container in Mookhoek

> Container in Stolwijk