• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Waddinxveen

Container huren in Waddinxveen

Wil u snel van uw afval af in Waddinxveen? Huur dan een voordelige container bij Container Huren Nederland! Met een aanbod van verschillende containers, verschillend in zijn formaat en soort afvalsoort, hebben wij gegarandeerd een passende container voor u klaar staan en dit als gevolg van heel Nederland.

Afvalsoort bepalen

De afvalsoort bepaalt welke grootte container gepast is voor uw vuilnis. De afvalsoorten grond en puin zijn bijvoorbeeld niet beschikbaar voor de 10m3 containers.

Afvalsoorten container huren Waddinxveen

Behalve het formaat is ook het soort afval van belang of het type afvalcontainer. Door het kiezen van de juiste container draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw verblijf, badkamer, keuken etc.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere soorten schone grond.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het afval wat vrijkomt bij het vervangen van een overkapping van een schuur, verblijf of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei soorten afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er samengevoegd tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten afval van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Gevariëerde formaten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal is er keuze uit diverse afmetingen afvalcontainers. In Waddinxveen zijn de volgende afmetingen beschikbaar:

3 m3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10m3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats.

6 m3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past verzekerd op een hele parkeerplaats.

10 m3 afvalcontainer gesloten

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat alternatieve eveneens afval in uw container werpen.

Voordelen Container Huren Nederland

Wilt u direct een afvalcontainer huren? Dat is geen probleem! Bij Container Huren Nederland staat uw afvalcontainer de volgende dag al voor uw huis zodra u voor 17.00 uur besteld.

Met klantgerichte service op maat en de voordeligste tarieven van heel Nederland, is Container Huren Nederland de correcte verstrekker. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij. De All-In prijs is inclusief BTW, transport en verwerking van de afvalstromen.

Plaatsen in de buurt van Waddinxveen

Woon je niet in Waddinxveen, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Moerkapelle

> Container in Zevenhuizen

> Container in Stolwijk

> Container in Vlist