• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Container huren in Zoetermeer

Container huren in Zoetermeer

Huur uw afvalcontainer bij Container Huren Nederland en wees voordelig en razendsnel van uw vuilnis af in Zoetermeer! Met containers in alle soorten afmetingen, geschikt voor diverse afvalsoorten, is er gegarandeerd een geschikte container voor uw vuilnis.

Voordelen Container Huren Nederland

Met de scherpste tarieven van heel Nederland en klantvriendelijke service op maat is Container Huren Nederland de passende verstrekker. De afvalcontainers zijn 6 weken huurvrij de prijs is inclusief BTW, transport en verwerking van de afvalstromen.

Wilt u spoedeisend een afvalcontainer huren? Dat is geen probleem! Bij Container Huren Nederland staat uw afvalcontainer de volgende dag al voor uw huis zodra u voor 17.00 uur besteld.

Afvalsoort bepalen

De afvalsoort bepaalt welke formaat container gepast is voor uw afval. De afvalsoorten grond en puin zijn bijvoorbeeld niet beschikbaar voor de 10M3 containers.

Afvalsoorten container huren Zoetermeer

Behalve het omvang is ook het soort afval van belang of het type afvalcontainer. Door het kiezen van de juiste container draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Dakafval container

Dakafval bestaat uit al het vuilnis wat vrijkomt bij het vervangen van een overkapping van een schuur, verblijf of garage. Denk hierbij aan dakleer, dakgrind en kunststof.

Houtafval container

Houtafval bestaat uit alle soorten afval van hout. Denk hierbij aan houten deuren, oude kozijnen of schrootjes van zolder.

Grondafval container

Grond afval bestaat uit allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zand, tuinaarde, graszoden of andere soorten schone grond.

Tuinafval container

Wanneer u uw tuin onder handen neemt, komt er gemixed tuinafval vrij. Denk hierbij aan bestrating, een schutting, graszoden, tuinmeubelen, et cetera.

Groenafval container

Groenafval komt vrij wanneer u bijvoorbeeld de tuin snoeit of opnieuw inricht. Denk hierbij aan takken, bladeren, struiken, enzovoorts.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vrij bij het renoveren of verbouwen van uw verblijf, badkamer, keuken etc.

Puincontainer

Puinafval komt veelal vrij bij een steenachtig sloopklus. Denk hierbij aan bakstenen, (badkamer)tegels en klinkers.

Grofvuil container

Grofvuil bestaat uit allerlei typen afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij verhuizen of opruimen.

Verschillende formaten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal is er keuze uit diverse afmetingen afvalcontainers. In Zoetermeer zijn de volgende omvangen beschikbaar:

3 M3 afvalcontainer

De formaten van deze container zijn: Lengte: 220 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer gesloten

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 190 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats. Deze afvalcontainer kunt u afsluiten met een slot, zo voorkomt u dat andere eveneens afval in uw container gooien.

6 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 350 cm, breedte: 170 cm, hoogte: 100 cm. Deze container past gegarandeerd op een hele parkeerplaats.

10 M3 afvalcontainer

De afmetingen van deze container zijn: Lengte: 375 cm, breedte: 180 cm, hoogte: 170 cm. Deze container past altijd op een hele parkeerplaats.

Plaatsen in de buurt van Zoetermeer

Woon je niet in Zoetermeer, maar heb je toch een afval container nodig? Andere plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld:

> Container in Zevenhuizen

> Container in Moerkapelle

> Container in Gelderswoude

> Container in Zoeterwoude