Vandaag besteld, Morgen geleverd
Altijd de Goedkoopste
8 Weken Huurvrij
Vandaag besteld, Morgen geleverd
Altijd de Goedkoopste
8 Weken Huurvrij

Container Gemengd Tuinafval

Container Gemengd Tuinafval
Omschrijving
Gaat u de tuin onder handen nemen? Dan is een tuinafval container huren handig. Tegels, schutting, graszoden en tuinmeubelen: bestel goedkoop een container voor tuinafval, daar kunt u al het gemengde tuinafval in kwijt. Tuinafval container huren Een tuinafval container huren is ideaal om alles gemakkelijk af te voeren bij een grote opruiming van ...

Gaat u de tuin onder handen nemen? Dan is een tuinafval container huren handig. Tegels, schutting, graszoden en tuinmeubelen: bestel goedkoop een container voor tuinafval, daar kunt u al het gemengde tuinafval in kwijt.

Tuinafval container huren

Een tuinafval container huren is ideaal om alles gemakkelijk af te voeren bij een grote opruiming van tuinen en perken. In tegenstelling tot tien keer op en neer rijden met een aanhangwagen naar de milieustraat, biedt het huren van een voordelige tuin afvalcontainer een efficiënte oplossing.

Tuinafval container huren prijs

Bij het creëren van een nieuwe tuin hoort natuurlijk een budget. Daarom is het belangrijk dat de prijs voor het huren van een tuinafval container zo laag mogelijk is. Bij ContainerHurenNederland hanteren we lage tarieven, we zijn de goedkoopste van Nederland! Dankzij de acht huurvrije weken waarvoor wij geen extra huurkosten rekenen, bent u bij ons namelijk altijd voordelig uit.

Een afvalcontainer huren is bij ons bovendien snel geregeld, overal in Nederland. Bestel de afvalbak voor 18:00 uur, dan kunnen wij deze de volgende dag al leveren.

U mag de container zo lang gebruiken als het nodig is. Wilt u de container laten ophalen voordat de acht weken om zijn? Geen probleem! Vul online een ophaalverzoek in of neem contact met ons op. Wilt u langer dan 8 weken huren? Ook dan is de huurprijs nog steeds zeer aantrekkelijk. De extra huurkosten zijn slechts 6 euro per week.

Gemengde tuinafval container bestellen

Een nieuwe tuin aanleggen is een leuk proces. Maar het opruimen van de oude tuin is vaak een intensieve klus. In onze webshop kunt u gemakkelijk en snel een goedkope gemengde tuinafval container bestellen. Ideaal voor het afvoeren van tegels, schutting, tuinmeubelen, plantenbakken en groenafval. 

Wat kost een container voor gemengd tuinafval?

De kosten voor een gemengd tuinafval container zijn afhankelijk van het formaat. Bij ContainerHurenNederland kunt u kiezen uit een 3m3 container, 6m3 container, 10m3 container en een afsluitbare 10m3 container.

U huurt al een tuin afvalcontainer vanaf €279. Dit is inclusief 8 weken huur, de btw en de kosten voor het plaatsen, ophalen en verwerken van al het tuinafval.

Keuzehulp: heeft u vooral groenafval, zoals takken, bladeren en snoeiafval? Kies dan voor een groenafval container huren. Dat is voordeliger (€169 i.p.v. €279 voor een 3 kuub afvalbak), omdat er minder afval gescheiden hoeft te worden!

Container voor tuinafval en tegels

Bij ons kunt met een paar klikken een container huren voor tuinafval en tegels. Denk aan tuinmeubels, struiken, graszoden en bestrating. Zo heeft u binnen no-time de tuin leeg en kunnen de hoveniers starten met de aanleg van uw droomtuin. Maak een keuze in het formaat van de container. Een container kunt u huren in de volgende formaten:

 • 3 kuub
 • 6 kuub
 • 10 kuub (open bak)
 • 10 kuub (gesloten bak)

Keuzehulp: heeft u vooral bestrating (zoals tuintegels en klinkers) dat afgevoerd moet worden? Kies dan voor een puinafval container, dat is het goedkoopste! Een puincontainer kost maar 159 euro voor 3m3. Een gemengde tuinafvalbak kost 279 euro, een aanzienlijk verschil dus.

Container voor grond en tuinafval

Als u de tuin gaan opruimen of herinrichten dan komen er verschillende afvalsoorten vrij. Dit is vaak een combinatie van tuinaarde en groenafval. In een container voor grond en tuinafval mag maximaal tien procent aarde gegooid worden.

Keuzehulp: heeft u meer dan 10% grond (zoals klei, aarde, graszoden en zand) dat vrijkomt? Kies dan voor een grond container. U kunt dan een aparte container huren voor het tuinafval of groenafval.

Wat mag er in een tuinafval container?

Lees hieronder wat u in de tuinafval container mag gooien. Twijfelt u of een bepaald materiaal toegestaan is, omdat het niet op onderstaande lijsten staat, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Wat mag er wel in een (gemengd) tuinafval container?

Hieronder staat een lijst van materialen die toegestaan zijn. Zoals u kunt zien mag er in een tuinafval container een verscheidenheid aan materialen en spullen.

 • Bouw- en sloopafval
 • Graszoden met max. 5 cm grond
 • Groenafval
 • Hout (schutting)
 • Huisraad
 • Kunststof en houten tuinmeubels
 • Metaal
 • Puin (bestrating, tuintegels)
 • Snoeiafval
 • Grond (max. 10% van de totale inhoud)

Keuzehulp: heeft u voornamelijk grond (bijvoorbeeld klei, tuinaarde en graszoden) dat afgevoerd moet worden? Huur dan voor een grondafval container.

Dit is niet toegestaan in de afvalcontainer:

Het is belangrijk om onderstaande lijst goed door te nemen, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Onderstaande materialen en artikelen mogen niet in de container gegooid worden.

 • Accu’s
 • Asbesthoudende en/of asbestgelijkende stoffen
 • Autobanden
 • Bitumen
 • Chemisch afval
 • Dakafval
 • Elektrische apparaten
 • Golfplaten
 • Grond/veegvuil
 • Organisch tuinafval
 • Restafval/Huisafval

Hoe tuinafval afvoeren?

Er zijn regels voor het afvoeren van tuinafval. Niet alle materialen mogen zomaar in uw 'gewone' huis- en tuin afvalbak of ondergrondse gemeentelijke container. En bovendien past dat vaak ook niet bij het ruimen van een tuin.

Onze afvalcontainers kunnen we vlakbij uw tuin plaatsen, bijvoorbeeld op een parkeerplaats. Wel zo gemakkelijk. Houd rekening met de hoeveelheid tuinafval die u af wilt voeren bij het kiezen van het formaat. 

Tuinafval container 3m3 huren

Heeft u niet heel veel tuinafval waar u vanaf wilt? Dan is het niet logisch om een grote container te bestellen. Een kleine tuinafval container van 3m3 huren volstaat dan. U mag de bak tot maximaal 15 tot 20cm boven de rand vullen en er mag niets uitsteken.

Heeft u een grotere nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres: u kunt een tuinafval container 6m3 huren of een tuinafval container 10m3. De laatste van 10 kuub is ook beschikbaar in een afsluitbare variant.

Deze gesloten tuin container 10m3 is ideaal wanneer u wilt voorkomen dat de bak ook door andere mensen wordt gebruikt. Er worden geen sloten bij geleverd.

Tuinafval op laten halen

Is de klus geklaard? Dan kunt u het tuinafval op laten halen. Onze afvalcontainer verhuur is standaard 8 weken gratis. Wilt u al eerder de container laten ophalen? Dat is geen enkel probleem. Vul dan hier een ophaalverzoek in of neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Omdat wij ook de afvalverwerking voor u regelen is het belangrijk dat u de container alleen gebruikt voor de toegestane afvalproducten. Blijkt bij het ophalen dat de container materialen bevat die niet toegestaan zijn, dan kan de chauffeur de tuinafval container niet meenemen. In dit geval worden er kosten berekend voor een loze rit. Lees onze spelregels voor details over het wijzigen van de belading en hoe u dit tijdig bij ons kunt melden.

Wij wensen u veel succes met het ontruimen en aanleggen van uw tuin!

Klik hier om direct een (gemengd) tuinafval container te bestellen >

Note: Omdat er in een tuinafvalcontainer veel verschillende materialen mogen, kunt u soms beter kiezen voor een speciale container voor aarde, puin of groenafval. U bent dan vaak goedkoper uit. Deze containers kunnen ook geschikt zijn voor tuinafval:

Klik hier voor informatie over een groenafval container >

Klik hier om een grondafval container te huren >

Klik hier om een puinafval container te bestellen >

Specificaties

Inhoud
3 m3, 6 m3 en 10m3 (kuub)
Afmeting
Afhankelijk van gekozen formaat *
Bijzonderheden
* Afmetingen en kleur kunnen iets afwijken
Inclusief
Plaatsen, ophalen, verwerken en 8 weken huur

Reviews

5 / 5Based on 2 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Meijer op 12 Oktober 2021
  Dit is een bedrijf met uistekende service: ik ben heel vriendelijk te woord gestaan omdat ik hulp nodig had met het kiezen van de juiste container. De volgende ochtend stond hij al voor de deur!
 • 5 / 5
  Gepost door: Van Oosten op 4 September 2021
  Prima service en prijs
Schrijf een review

Eerder door u bekeken:

Container Gemengd Tuinafval
Container Gemengd Tuinafval

Gemengd tuinafval container huren....

Gemengd tuinafval conta...

Direct leverbaar
€279,00 Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »