Advies nodig?
0
Goedkope Container Huren in heel NL
Met een paar klikken snel geregeld
Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Houtcontainer 10m3

Omschrijving
Een houtcontainer 10m3 kan gebruikt worden voor het afvoeren van allerlei soorten houtafval. Denk bijvoorbeeld aan parket, oude keukenkasten en geschilderde of gelamineerde planken. Ook geperst plaatmateriaal, zoals hard- en zachtboard en spaanplaat kun je in deze 10 kuub container voor houtafval kwijt. Bij verbouwen kan veel afvalhout vrijkomen e...

Een houtcontainer 10m3 kan gebruikt worden voor het afvoeren van allerlei soorten houtafval. Denk bijvoorbeeld aan parket, oude keukenkasten en geschilderde of gelamineerde planken. Ook geperst plaatmateriaal, zoals hard- en zachtboard en spaanplaat kun je in deze 10 kuub container voor houtafval kwijt.

Bij verbouwen kan veel afvalhout vrijkomen en dan is een hout container huren slim. Door deze afvalsoort apart aan te bieden, ben je namelijk goedkoper uit dan als je verschillende afvalsoorten samenvoegt. De afvalverwerker hoeft dan namelijk niet eerst het afval te sorteren, zoals bij gemengd grofvuil.

Hoe groot is een 10m3 container voor houtafval?

De 10m3 container voor houtafval heeft een lengte van 360 cm en is 180 cm breed. De hoogte is ongeveer 150 cm en de voorkant is iets lager (ongeveer 100cm), zodat je gemakkelijk de 10m3 container kunt beladen. Een container 10m3 neemt een hele parkeerplaats in beslag.

De afmetingen (en kleur) kunnen iets afwijken van de afbeelding, want we werken samen met verschillende afvalverwerkingsbedrijven in Nederland.

Maatje kleiner: houtcontainer 6m3 en hout container 3m3

Is de klus wat kleiner en heb je minder afvalhout? Dan is een 10 kuubs container wellicht wat te groot en kun je beter een hout container 3m3 of een middenmaat hout container 6m3 huren

Wil je liever een container die afsluitbaar is? Dan is de houtcontainer 10m3 gesloten een goed optie. Deze heeft deuren waar je zelf sloten op kunt zetten. Je voorkomt hiermee dat anderen ongewenst jouw afvalbak gebruiken.

Hoeveel is 10m3 houtafval?

10m3 Houtafval is ongeveer 110 volle kruiwagens of twee aanhangwagens. Je mag de houtcontainer tot 20 cm boven de rand beladen. Maar zorg ervoor dat er geen gevaarlijke delen uitsteken, zodat de bak veilig getransporteerd kan worden door de chauffeur.

Wat kost een 10 kuub houtafval container?

De kosten voor een 10 kuub houtafval container bedragen €269. Wij hanteren all in prijzen, dus dit bedrag is inclusief btw, bezorging, afvoer en verwerking. Wij berekenen geen milieuheffing of borg. We hebben een handig overzicht voor je gemaakt waar je kunt zien wat kost een container voor houtafval.

Wat mag er in een hout container 10m3?

In een hout container 10m3 mag je klasse A- en B-hout doen. Dat betekent dat er hout in mag dat onbewerkt en onbeschilderd is (A hout), maar ook geschilderd hout, geplastificeerd, gelamineerd, gelakt en geverfd hout (B hout). Ook deuren en kozijnen (zonder glas) zijn toegestaan in houtafval containers.

C-Hout is een uitzondering, dit mag niet in deze container, want dat is geïmpregneerd hout (ook wel verduurzaamd), zoals schuttingen. Dit type afvalhout kan niet goed gerecycled worden en moet de verbrandingsoven in. Je mag dit wel in een bouwafval- of grofvuilcontainer doen.

Specificaties

Inhoud
10m3 (kuub), circa 100 kruiwagens
Afmeting
360 cm x 180 cm x 150 cm (lxbxh)
Bijzonderheden
Kleur en exacte afmetingen kunnen iets afwijken, past op één parkeerplaats
Inclusief
BTW, plaatsen, ophalen, verwerken en 8 weken huur

Dit vinden onze klanten:

4.5 / 5Based on 2 reviews
  • 4 / 5
    Gepost door: - op 20 December 2022
    naar wens
  • 5 / 5
    Gepost door: Hilary op 1 Februari 2022
    Ze leveren op tijd en snel tegen marktconforme prijs.
Schrijf een review

Eerder door u bekeken:

Houtcontainer 10m3
Houtcontainer 10m3

Bestel eenvoudig een 10 kuub houta...

Bestel eenvoudig een 10...

Direct leverbaar
€269,00 Incl. btw
Meer informatie
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »