Advies nodig?
0
Goedkope Container Huren in heel NL
Met een paar klikken snel geregeld
Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Bouw en sloopafval container 3m3

Omschrijving
Een bouw en sloopafval container 3m3 is handig en compact formaat voor de wat kleinere verbouwingsprojecten. Denk bijvoorbeeld aan een keukenrenovatie of het vervangen van dakkapel. Met een 3 kuub bouwafval container is de klus een stuk gemakkelijker, want je kunt al het sloopafval direct kwijt. Het grootste voordeel van een bouw en sloopafval con...

Een bouw en sloopafval container 3m3 is handig en compact formaat voor de wat kleinere verbouwingsprojecten. Denk bijvoorbeeld aan een keukenrenovatie of het vervangen van dakkapel. Met een 3 kuub bouwafval container is de klus een stuk gemakkelijker, want je kunt al het sloopafval direct kwijt.

Het grootste voordeel van een bouw en sloopafval container huren is natuurlijk dat je niet zelf al het afval naar het afvalbrengstation van de gemeente hoeft te vervoeren. Dat scheelt veel moeite en kostbare tijd, die je veel beter kunt gebruiken voor het verbouwen.

Goedkoopste bouwafval container 3m3

Bijna iedereen schiet boven het geraamde budget bij een verbouwing, dus je probeert altijd de goedkoopste bouwafval container 3m3 te huren. Je wilt natuurlijk zo voordelig én gemakkelijk mogelijk van je afval af en de kosten zoveel mogelijk binnen de perken houden.

Je kunt op onze website in 3 simpele stappen een goedkope 3m3 container voor bouwafval bestellen. Wij hanteren lage all in prijzen, inclusief 8 weken huur. Particulieren en bedrijven in heel Nederland kunnen bij ons online een goedkope container bestellen. Als je voor 17:00 besteld, dan kan de plaatsing de volgende dag al geregeld worden. Alsje voorkeur hebt voor een andere dag, dan selecteer je eenvoudig een andere datum.

3m3 Bouwafval container huren

Een 3m3 bouwafval container huren is vooral geschikt voor kleinere verbouwingen of sloopprojecten. Je gaat bijvoorbeeld wat wanden verwijderen of een je krijgt een nieuw keukenblok. Je hebt dan te maken met allerlei verschillende soorten afval, zoals hout, metaal, steen en plastic.

Naast sloop- en bouwafval is dit kleine bouwbakkie 3m3 ook heel geschikt voor het afvoeren van grofvuil en bijvoorbeeld gemengd afval uit de tuin. Dus een kapotte stoel of tuinbank kun je er ook in doen.

Wat kost een 3m3 container voor bouwafval?

Een 3m3 container voor bouwafval kost 289 euro. Dit is een all in prijs inclusief btw, plaatsen, ophalen en afvalverwerking. Bovendien mag de bak 8 weken blijven staan. Heb je de bestelde container langer nodig? Dan betaal je slechts een tarief van 10 euro per week extra huur.

Wil je ook ander afval kwijt? Bekijk dan hier de 3m3 container prijs van andere afvalstromen.

3m3 bouwcontainer afmetingen

Een 3m3 bouwcontainer is 250 cm lang, 150 cm breed en ongeveer 100 cm hoog. Deze afmetingen kunnen iets afwijken, omdat we met leveranciers werken in heel het land. De voorzijde is wat lager, waardoor je de bouwbak gemakkelijker kunt vullen. Je mag deze vullen tot 20 cm boven de rand, maar let wel op dat er geen gevaarlijke stukken uitsteken.

Een 3 kuub bouwcontainer neemt een halve parkeerplaats in beslag, maar het is wel handig om extra ruimte te reserveren bij het plaatsen en ophalen. Bekijk hier alle afvalcontainer afmetingen.

Wat mag in een 3 m3 bouw- en sloopafval container?

In de 3 m3 bouw- en sloopafval container is geschikt voor de volgende afvalsoorten. Het is onmogelijk om alles te benoemen, dus bel bij twijfel gerust met onze klantenservice.

 • bouwafval en sloopafval
 • plastics en kunststoffen
 • schoon puin, stenen, tegels
 • huisraad en grofvuil
 • isolatiemateriaal en hout
 • deuren en kozijnen
 • karton en papier

Bouw en sloopafval container 6m3 voor grotere klussen

Voor grotere klussen kun je beter een bouw- en sloopafval container 6m3 huren. Het zou namelijk zonde zijn als je te weinig ruimte hebt voor je afval en een tweede 3 kuub bouwafval container moet bestellen. Dan ben je duurder uit. In een bouw en sloopafval container 6m3 kun je maar liefst 60 volle kruiwagens gemengd afval afvoeren.

Specificaties

Inhoud
3m3 (kuub), circa 30 kruiwagens
Afmeting
250 cm x 150 cm x 100 cm (lxbxh)
Bijzonderheden
Kleur en exacte afmetingen kunnen iets afwijken, past op halve parkeerplaats
Inclusief
BTW, plaatsen, ophalen, verwerken en 8 weken huur

Dit vinden onze klanten:

5 / 5Based on 4 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Kees-Jan op 10 Mei 2022
  top!
 • 5 / 5
  Gepost door: E.C.J. op 11 Februari 2022
  De bak zat wat sneller vol dan we dahcten dus we hadden beter maat groter kunnen bestellen maar dat is niet hun fout. Maar een tip dus voor andere mensen om goed de maat te bepalen je hebt meer afval dan je denkt en 2 keer een...
  De bak zat wat sneller vol dan we dahcten dus we hadden beter maat groter kunnen bestellen maar dat is niet hun fout. Maar een tip dus voor andere mensen om goed de maat te bepalen je hebt meer afval dan je denkt en 2 keer een kleine bak huren is duurder dan 1 keer een grote. De tweede bak is wel op eenzelfde dag gebracht en de volle opgehaald dus we konden aan een stuk door. Top geregeld.
 • 5 / 5
  Gepost door: Marianne op 1 Februari 2022
  Duidelijke website en ook de prijzen zijn goed. Zou hier zeker weerbestellen.
Schrijf een review

Eerder door u bekeken:

Bouw en sloopafval container 3m3
Bouw en sloopafval container 3m3

Bestel eenvoudig een 3 kuub bouw- ...

Bestel eenvoudig een 3 ...

Direct leverbaar
€289,00 Incl. btw
Meer informatie
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »