Advies nodig?
0
Vandaag besteld, Morgen geleverd
Goedkoopste Containers in uw regio
8 Weken Huurvrij

Puincontainer 3m3

Puincontainer 3m3
Omschrijving
Gaat u de badkamer slopen of stenen muur breken? Een puincontainer 3m3 is heel geschikt om snel van al uw puinafval af te komen. Bakstenen, beton, wand- en vloertegels: allerlei steenachtige materialen mogen in deze handige bak. Wat mag in een puin container 3m3? Hieronder staat een opsomming van afval dat toegestaan is in een puin container 3m3....

Gaat u de badkamer slopen of stenen muur breken? Een puincontainer 3m3 is heel geschikt om snel van al uw puinafval af te komen. Bakstenen, beton, wand- en vloertegels: allerlei steenachtige materialen mogen in deze handige bak.

Wat mag in een puin container 3m3?

Hieronder staat een opsomming van afval dat toegestaan is in een puin container 3m3. Twijfelt u of bepaald materiaal in de afzetcontainer gegooid mag worden, bel of mail gerust met onze klantenservice.

 • (Bak)stenen en (tuin)tegels
 • Grindtegels
 • Wand- en vloertegels
 • Metselpuin en metselspecie
 • Betonpuin
 • Dakpannen
 • Steenachtige vloeren
 • Bestratingspuin (met maximaal 10% zand)
 • Gewapend beton
 • Grind (excl. dakgrind)
 • Uitgehard restbeton
 • Kalkzandsteen

Let op: u mag geen afval in de afzetcontainer storten die niet in bovenstaande lijst genoemd staan. Bekijk daarom ook goed de lijst met rode vinkjes op deze pagina voor verboden materialen.

Wilt u meer weten over deze afvalsoort? Lees dan op deze pagina over onze puin containers.

3 Kuub container voor puin huren

Een 3 kuub container voor puin huren is geschikt voor de kleinere sloopklussen. Dus gaat u de tegels uit badkamer of toilet halen of stenen muur slopen voor een uitbouw?

Dan is een container voor puin met een inhoud van 3.000 liter (kuub/3 m3) naast uw huis of bedrijfspand de ideale oplossing. Op werkdagen voor 18:00 uur besteld? Dan kan onze chauffeur de puinafval container de volgende werkdag al komen brengen. Een container huren regelt u dus gemakkelijk, snel én goedkoop in onze webshop.

Kleine puincontainer 3m3: inhoud en afmetingen

Een puincontainer 3m3 is de kleinste maat dat u kunt huren in onze shop. Groter dan 6 kuub is niet mogelijk. Dit heeft te maken met het gewicht. Steen en beton zijn namelijk zware materialen en de vrachtwagens dienen rekening te houden met een totaal laadgewicht als ze door een wijk rijden.

De afmetingen van een kleine puincontainer van 3m3 zijn: 220 cm x 170 cm x 100 cm (lxbxh). Hij past gegarandeerd op een halve parkeerplaats. Gaat u een grotere klus klaren? Huur dan een grote puincontainer.

Hoeveel is 3 kuub puin?

Gebruik daarvoor dit handige ezelsbruggetje: 3 kuub puin staat gelijk aan ongeveer 30 gevulde kruiwagens puinafval. U mag de puincontainer beladen tot maximaal 15 cm boven de rand. Let op: er mag niets uitsteken aan de zijkanten, dus zorg dat al het puinafval er goed in zit als de de bak opgehaald wordt.

Wat kost een puincontainer 3m3?

De kosten voor het huren van een 3m3 puincontainer is €159. Deze voordelige prijs is inclusief btw, plaatsen, ophalen, verwerking. Gedurende 8 weken betaalt u geen huur. Wij verhuren de goedkoopste afvalcontainers in uw regio. Wij rekenen geen kosten achteraf (zoals milieutoeslagen) en hanteren goedkope all-in tarieven.

U kunt direct veilig betalen met uw eigen bank via iDeal. Wilt u de rekening liever later betalen? Kies dan voor achteraf betalen (betaalservice Klarna).

Keuzehulp: 3m3 container voor puinafval

De kleine 3m3 container puin is in principe geschikt voor veel verschillende soorten steenafval. Het dient echter wel 'schoon' te zijn. Onder schoon puin verstaan we alle soorten steenachtige materialen die niet verontreinigd zijn. Daarnaast mag er geen ander afval aan toegevoegd worden.

Is het puinafval bijvoorbeeld gemengd met (meer dan 10%) zand of grond? Dan dient u dit apart aan te bieden in een speciale container voor grond.

Wilt u naast puin ook hout of ander bouwafval wegg0oien en wilt of kan u dit niet gescheiden aanleveren? Besteld dan een bouw en sloopafval container.

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Succes met uw sloopproject!

Specificaties

Inhoud
3m³ (kuub), 3.000 liter (circa 30 kruiwagens)
Afmeting
220 cm x 170 cm x 100 cm (lxbxh)*
Bijzonderheden
* Afmetingen en kleur kunnen iets afwijken
Inclusief
BTW, plaatsen, ophalen, verwerken en 8 weken huur

Reviews

4.8 / 5Based on 5 reviews
 • 4 / 5
  Gepost door: Fenna (ALmere) op 6 December 2022
  De puincontainer paste perfekt op onze oprit alleen was het handiger geweest hem andersom te zetten, maar dat moet je dus even aangeven. Verder heb ik goede ervaring en was de prijs ook goed.
 • 5 / 5
  Gepost door: Hector op 24 Oktober 2022
  goed containerbedrijf doen wat ze beloven
 • 5 / 5
  Gepost door: F. op 25 Mei 2022
  container is inderdaad voldende ochtend al geplaats met een telefoontje van de bezorger
Schrijf een review

Eerder door u bekeken:

3 m³ container Puin
3 m³ container Puin

Puin container 3m3 goedkoop huren....

Puin container 3m3 goed...

Direct leverbaar
€159,00 Incl. btw
Meer informatie
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »