Advies nodig?
0
Vandaag besteld, Morgen geleverd
Goedkoopste Containers in uw regio
8 Weken Huurvrij

Grondcontainer 6 m3

Grondcontainer 6 m3
Omschrijving
Deze grondcontainer 6 m3 is geschikt voor allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zwarte grond, tuinaarde, moestuingrond, kleigrond en zandgrond, maar ook graszoden. De ideale afvalcontainer bij een tuinverbouwing of perceel egalisatie. Grondcontainer 6 kuub huren Een 6 kuub grondcontainer huren is heel handig voor middelgrote projecten in de tu...

Deze grondcontainer 6 m3 is geschikt voor allerlei soorten grond. Denk hierbij aan zwarte grond, tuinaarde, moestuingrond, kleigrond en zandgrond, maar ook graszoden. De ideale afvalcontainer bij een tuinverbouwing of perceel egalisatie.

Grondcontainer 6 kuub huren

Een 6 kuub grondcontainer huren is heel handig voor middelgrote projecten in de tuin of op uw kavel. Gaat u bijvoorbeeld de tuin egaliseren, een gazon verwijderen of een perceel uitgraven? Dan is een container voor grond met een inhoud van 6.000 liter (m3/kuub) voor de deur een perfecte oplossing.

Handig om te weten: in een 6 kuub afvalcontainer voor grond gaan circa 60 volle kruiwagens. U mag de bak laden tot maximaal 15 cm boven de rand. Let op dat er geen aarde of zand uit kan vallen bij het ophalen en vervoeren!

Een grond container van 6 kuub is ongeveer 350 cm lang, 170 breed en 100 cm hoog. De afvalbak past op een hele parkeerplaats.

Wat mag er in een 6m3 grondcontainer?

Onderstaand vindt u een lijst van toegestane grondsoorten in een 6m3 grondcontainer. Neem bij twijfel altijd contact met ons op. Let erop dat u geen materialen in de afvalcontainer doet die niet op deze lijst staan. Boomstronken, tegels of ander sloopafval bijvoorbeeld is niet toegestaan. Bovendien moet de grond schoon zijn. Dat houdt in: het mag geen vervuilde of verontreinigde grond zijn.

 • Graszoden
 • Grond
 • Klei
 • Tuinaarde
 • Veen
 • Zand

Wilt u meer informatie over deze afvalsoort? Lees dan hier meer over grondcontainers.

Wat kost een grondcontainer 6 kuub?

De prijs van een 6 kuub grondcontainer is 469 euro. Dit is inclusief 8 weken huur, btw, bezorgen, ophalen en afvalverwerking. Wij rekenen geen kosten achteraf zoals milieutoeslagen of andere heffingen.

U kunt de 6m3 grondafval container betalen met iDeal. 

6 m3 container voor grond, tegels en ander tuinafval

Een 6 m3 container voor grond is niet geschikt voor tegels en andere tuinafval. Heeft u naast aarde ook organisch tuinafval zoals takken, bladeren en struiken? Dat kan in een groenafvalcontainer

Voor bestrating, een schutting of tuinmeubelen kunt u het beste een gemengde tuinafval container huren. Hier mag ook maximaal 10% grond in en graszoden met max 5cm grond eraan.

Als u twijfelt over uw afvalsoort, bel onze klantenservice voor persoonlijk advies.

Specificaties

Inhoud
6m³ (kuub), 6.000 liter (circa 60 kruiwagens)
Afmeting
350 cm x 170 cm x 100 cm (lxbxh)*
Bijzonderheden
* Afmetingen en kleur kunnen iets afwijken
Inclusief
BTW, plaatsen, ophalen, verwerken en 8 weken huur

Reviews

5 / 5Based on 3 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Victor op 13 September 2022
  allemaal goed gegaan
 • 5 / 5
  Gepost door: Henriet op 20 September 2021
  Ik ben erg tevreden over de service! De container is netjes geplaatst door de chauffeur voor de deur.
 • 5 / 5
  Gepost door: Davidson op 2 September 2021
  zeer tevreden
  vriendelijke chauffeur
  goede prijs
Schrijf een review

Eerder door u bekeken:

6 m³ container Grond
6 m³ container Grond

6 Kuub grondcontainer huren? Regel...

6 Kuub grondcontainer h...

Direct leverbaar
€469,00 Incl. btw
Meer informatie
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »