Advies nodig?
0
Goedkope Container Huren in heel NL
Met een paar klikken snel geregeld
Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Grond container 6m3

Omschrijving
De grond container 6m3 is een handige afvalbak voor als je jouw tuin of perceel gaat herinrichten of egaliseren. Hij is geschikt voor allerlei soorten (schoon) grondafval. Denk hierbij aan zwarte grond, tuinaarde, moestuingrond, kleigrond en zandgrond, maar ook kort gemaaide graszoden. Op onze website kun je binnen 1 werkdag een grondcontainer hur...

De grond container 6m3 is een handige afvalbak voor als je jouw tuin of perceel gaat herinrichten of egaliseren. Hij is geschikt voor allerlei soorten (schoon) grondafval. Denk hierbij aan zwarte grond, tuinaarde, moestuingrond, kleigrond en zandgrond, maar ook kort gemaaide graszoden.

Op onze website kun je binnen 1 werkdag een grondcontainer huren in 3 eenvoudige stappen. Stap 1 is het kiezen van de juiste afvalsoort. Stap 2 is het selecteren van het formaat en stap 3 is het aangeven van de plaatsingsdatum.

Grond container huren 6m3

Een grond container huren 6m3 is heel handig voor middelgrote projecten in de tuin of op jouw kavel. Ga je bijvoorbeeld de tuin egaal maken, een gazon verwijderen of een percelen uitgraven? Dan is een 6 kuub container voor grond een goedkope oplossing. Dat scheelt namelijk een hoop ritjes naar de vuilstort van de gemeente, waar je in de meeste gevallen moet betalen voor het afvoeren van grond.

Hoeveel is 6m3 grond?

6m3 Grond is ongeveer 60 volle kruiwagens. De inhoud van een 6m3 grond container is gelijk aan 3 gevulde aanhangwagens van een standaard formaat. Dat is ongeveer 6000 liter.

Je mag de grondafval container laden tot maximaal 15 cm boven de rand. Let op dat er geen aarde of zand uit kan glijden bij het ophalen en vervoeren.

Een grondcontainer 6m3 is ongeveer 350 cm lang, 180 breed en 100 cm hoog. De afvalbak past op een hele parkeerplaats.

Hoeveel weegt 6 kuub grond?

1 Kuub grond weegt ongeveer 1500 kilo. Omgerekend heeft 6 kuub grond dus een gewicht van circa 9000 kilogram. Het vochtgehalte speelt hierbij een belangrijke rol. Is de tuinaarde heel nat of juist droog? Dan heeft dat invloed op het totaalgewicht. Daarnaast weegt kleigrond bijvoorbeeld meer dan turf.

Wat mag er in een 6 kuub grondafval container?

In een 6 kuub grondafval container mogen de volgende grondsoorten:

 • Graszoden
 • Grond
 • Klei
 • Tuinaarde
 • Veen
 • Zand
 • Aarde

Neem bij twijfel altijd contact met ons op. Let erop dat je geen materialen in de afvalcontainer doet die niet op bovenstaande lijst staan. Boomstronken, grond, tegels of ander sloopafval bijvoorbeeld is niet toegestaan. Bovendien moet de grond schoon zijn. Dat houdt in: het mag niet vervuild of verontreinigd zijn.

Wat kost een grondcontainer 6m3?

De prijs van onze goedkope grondcontainer 6m3 is €469 all in. Dit bedrag is inclusief 8 weken huur, btw, bezorgen, ophalen en verwerking. Wij rekenen geen kosten achteraf zoals milieutoeslagen of andere heffingen. Je kunt bij Container Huren Nederland veilig betalen met iDeal.

6m3 container voor afvoeren grond en tuinafval

Als je een 6m3 container voor het afvoeren van grond en tuinafval nodig hebt, dan kun je beter een gemengd tuinafval container bestellen. In deze container mag 10% grond en daarnaast ook ander afval, zoals grofvuil, sloopafval en tuintegels.

Wil je meer dan 10% tuinaarde afvoeren? Dan kun je er voor kiezen om een grondcontainer 6m3 én een voordelige groenafval container te huren. Daar kun je dan alle groen- en snoeiafval, zoals takken, bladeren en struiken in kwijt.

Specificaties

Inhoud
6m3 (kuub), circa 60 kruiwagens
Afmeting
350 cm x 180 cm x 100 cm (lxbxh)
Bijzonderheden
Kleur en exacte afmetingen kunnen iets afwijken, past op één parkeerplaats
Inclusief
BTW, plaatsen, ophalen, verwerken en 8 weken huur

Dit vinden onze klanten:

5 / 5Based on 4 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Priscilla op 3 Maart 2023
  Heb een grond container 6m3 gehuurd en dat is goed bevallen. Me container werd smorgens vroeg al geplaatst en is een week later op mijn verzoek weer opgehaald. Je hebt wel wat sterke mannen nodig voor het kruien van de grond, ...
  Heb een grond container 6m3 gehuurd en dat is goed bevallen. Me container werd smorgens vroeg al geplaatst en is een week later op mijn verzoek weer opgehaald. Je hebt wel wat sterke mannen nodig voor het kruien van de grond, maar die werden er helaas niet bijgeleverd ;-)
 • 5 / 5
  Gepost door: Victor op 13 September 2022
  allemaal goed gegaan
 • 5 / 5
  Gepost door: Henriet op 20 September 2021
  Ik ben erg tevreden over de service! De container is netjes geplaatst door de chauffeur voor de deur.
Schrijf een review

Eerder door u bekeken:

Grond container 6m3
Grond container 6m3

Grond container 6m3 huren? Regel h...

Grond container 6m3 hur...

Direct leverbaar
€469,00 Incl. btw
Meer informatie
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »