Advies nodig?
0
Goedkope Container Huren in heel NL
Met een paar klikken snel geregeld
Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Dakafval container 3m3

Omschrijving
De 3m3 dakafval container is geschikt voor verschillende soorten dakbedekking. Gaat u de daken van een schuur, garage of ander bijgebouw slopen? Dan is een afvalcontainer voor de deur een goed idee. Dan hoeft u niet zelf 3 kuub dakafval af te voeren naar een gemeentelijk afvalstation en dat scheelt een hoop ritjes. U kunt uw tijd beter besteden aan...

De 3m3 dakafval container is geschikt voor verschillende soorten dakbedekking. Gaat u de daken van een schuur, garage of ander bijgebouw slopen? Dan is een afvalcontainer voor de deur een goed idee. Dan hoeft u niet zelf 3 kuub dakafval af te voeren naar een gemeentelijk afvalstation en dat scheelt een hoop ritjes. U kunt uw tijd beter besteden aan de dakrenovatie.

3m3 Dakafval container huren

Een 3m3 dakafval container huren is een uitkomst voor de wat kleinere projecten, zoals het vervangen van een schuurdak. Bij deze type renovatie komt er vaak dakafval vrij dat niet zomaar in een gewone afvalbak mag. De reden hiervoor is dat een (meestal plat) dak, een teerhoudende of bitumineuze bedekking heeft. Deze afvalsoort dient gescheiden aangeboden te worden bij de gemeente. Dan is een specifieke container voor dakafval met een inhoud van 3.000 liter (3 kuub / 3m3) een perfecte oplossing.

Handig om te weten: een 3 kuub afvalcontainer voor dakafval kunt u beladen met ongeveer met 30 volle kruiwagens. U mag de bak vullen tot max 15 cm boven de rand. Er mogen geen stukken dak of dakplaten uitsteken.

Een dakafvalcontainer van 3m3 heeft een lengte van circa 220 cm, breedte van 170 cm en een hoogte van 100 cm. De afvalbak past op een halve parkeerplaats.

Wat mag in een 3 kuub dakafval container?

Onderstaand vind u een opsomming van toegestane dakbedekking in een 3 kuub dakafval container. Neem bij twijfel gerust contact met ons op. Let goed op dat u geen materialen in de afvalcontainer doet die niet op de lijst staan. Dakpannen, golfplaten en asbesthoudende (of gelijkende) dakplaten bijvoorbeeld zijn niet toegestaan.

  • Dakleer
  • Bitumineus dakafval (bitumen)
  • Dakgrind
  • Teerhoudend dakafval
  • Maximaal 10% bouw- en sloopafval

Wilt u meer informatie over deze afvalsoort? Lees dan hier meer over dakafval containers.

Wat kost een dakafval container 3m3?

De prijs van een dakafval container 3m3 is 779 euro. Dit is inclusief btw, levering, ophalen, verwerken en 8 weken huur. Wij rekenen geen kosten achteraf zoals milieutoeslag. U kunt de 3 kuub dakafvalcontainer snel en veilig betalen met iDeal.

Goedkoopste dakafval container 3m3 van Nederland

Met een prijs van €776 voor een dakafval container van 3m3 zijn we de goedkoopste in Nederland. Wij rekenen tot 8 weken geen extra huurkosten en hanteren geen verborgen kosten. In elke regio zijn de kosten gelijk, wel zo eerlijk. Wij werken nauw samen met de beste afvalinzamelingsbedrijven van het land en kunnen hierdoor altijd goedkope afvalcontainers voor dakbedekking aanbieden.

Container dakbedekking 3m3 bestellen

Bent u overtuigd van onze scherpe tarieven en goede service? Kies dan voor ContainerHurenNederland B.V.! Een 3m3 container voor dakbedekking bestellen doet u eenvoudig en voordelig met een paar klikken in onze webshop.

Wilt u naast dakleer, bitumen of dakgrind ook dakpannen weggooien? Dan heeft u een puincontainer nodig voor dakpannen. Deze zijn namelijk niet toegestaan in een dakbedekking container 3m3.

Als u vragen heeft, bel onze klantenservice voor persoonlijk advies.

Specificaties

Inhoud
3m3 (kuub), circa 30 kruiwagens
Afmeting
250 cm x 150 cm x 100 cm (lxbxh)
Bijzonderheden
Kleur en exacte afmetingen kunnen iets afwijken, past op halve parkeerplaats
Inclusief
BTW, plaatsen, ophalen, verwerken en 8 weken huur

Dit vinden onze klanten:

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: P. op 19 Oktober 2021
    de afvalbak werd op tijd geleverd en ik kon alle dakbedekking er makkelijk in doen omdat hij niet te hoog is.
Schrijf een review

Eerder door u bekeken:

Dakafval container 3m3
Dakafval container 3m3

3m3 dakafval container huren en go...

3m3 dakafval container ...

Direct leverbaar
€779,00 Incl. btw
Meer informatie
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »