Advies nodig?
0
Goedkope Container Huren in heel NL
Met een paar klikken snel geregeld
Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Groenafval container 10m3

Omschrijving
Als je de tuin flink onder gaat nemen maakt een groenafval container 10m3 de klus een stuk makkelijker. In deze container voor organisch groenafval kun je al je snoeiafval direct in gooien. Je hoeft dus niet te slepen met bladeren, takken en gesnoeide heggen naar de milieustraat. Een 10 kuub groenafval container regel je in 3 eenvoudige stappen op...

Als je de tuin flink onder gaat nemen maakt een groenafval container 10m3 de klus een stuk makkelijker. In deze container voor organisch groenafval kun je al je snoeiafval direct in gooien. Je hoeft dus niet te slepen met bladeren, takken en gesnoeide heggen naar de milieustraat.

Een 10 kuub groenafval container regel je in 3 eenvoudige stappen op onze website. Selecteer allereerst de juiste afvalsoort en vervolgens de containergrootte. Voeg het toe aan de winkelwagen en geef in de kalender aan waar en wanneer je de groencontainer geleverd wilt hebben. Dat kan al de volgende werkdag als je voor 17:00 uur besteld (of kies een andere gewenste datum).

10m3 groenafval container huren

Een 10m3 groenafval container huren is heel handig als je in het voor- of najaar lange heggen gaat snoeien of bomen gaat verwijderen. Bij het herinrichten en opruimen van een grote tuin komt er veel snoeiafval en snoeihout vrij. Of misschien ga je een oude haag vervangen met een moderne schutting en wil je allerlei struiken kwijt.

Een grote hoeveelheid groenafval past natuurlijk niet in de gft bak. Dan is een voordelige container huren voor 10 kuub snoei-, groen en tuinafval de ideale en meest efficiënte oplossing. Wij hanteren lage all in prijzen, zonder addertjes onder het gras.

Wat mag er in een groen container 10m3?

In een groen container 10m3 mag uitsluitend groen/organisch afval, zoals takken en bladeren, struiken en maaisel. Er mag maximaal 10% grond in, dus zorg dat je kluiten goed uit schut. Ook moestuinafval, snoeihout (tot een dikte van 15/20cm) en bamboe mogen in deze 10 m3 afvalcontainer. Let er op dat boomstronken een maximale doorsnede mogen hebben van 20cm.

Bekijk de lijst op deze pagina met groene plustekens (toegestaan afval) en rode mintekens (verboden afval). Neem bij twijfel gerust contact met ons op.

Hoe groot is een afvalcontainer 10m3 groenafval?

Een open afvalcontainer 10m3 groenafval is 360 cm lang en 180 cm breed. De hoogte is ongeveer 150 cm en de voorzijde is iets lager, namelijk 100 cm, zodat je gemakkelijk het groenafval in de bak kunt deponeren of rijplanken kunt gebruiken voor de kruiwagen.

Dit formaat afvalcontainers passen op één parkeerplaats en je hebt meestal geen vergunning nodig, maar vraag dit altijd even na bij de gemeente. Je mag de container vullen tot 20cm boven de rand.

De afmetingen en de kleur kunnen een klein beetje afwijken, omdat we samenwerken met verschillende afvalbedrijven in heel Nederland. 

10m3 Tuinafval container voor groen- en snoeiafval

Deze 10m3 tuinafval container is alleen geschikt voor organische materialen uit de tuin, zoals snoeiafval en groenafval. En er mogen dus geen andere afvalsoorten bij. De reden hiervoor is dat dit dit type tuinafval wordt gecomposteerd. Om dit zo milieuvriendelijk te doen is het van belang dat je je aan de regels houdt en er bijvoorbeeld geen plastic of ander restafval in gooit.

Wil je ook oude tegels, schuttingen of tuinmeubelen weggooien? Dan kun je het beste een container voor gemengd tuinafval huren. Deze is naast groenafval ook geschikt voor bijvoorbeeld grof vuil en stenen.

Wil je vooral veel zand of tuinaarde afvoeren en is dat meer dan 10%? Dan kun je hiervoor het beste een aparte grondcontainer huren.

Snel tuinafval afvoeren in een 10 kuub groenafval container

Snel tuinafval afvoeren is met een 10 kuub groenafval container zo gedaan. Het grote voordeel ten opzichte van het zelf wegbrengen naar de vuilstort van de gemeente is natuurlijk de tijdwinst. Bovendien hoef je geen aanhangwagen te huren en je bent dus niet afhankelijk van een dagdeel. Onze containers mag je 8 weken lang gebruiken, dus je hoeft niet te haasten.

Tip: 10 kuub staat gelijk aan ongeveer 110 volle kruiwagens (of ongeveer twee aanhangers). Wil je minder dan 10m3 tuinafval afvoeren? Kies dan voor kleinere maat: de groenafval container 6m3.

Specificaties

Inhoud
10m3 (kuub), circa 100 kruiwagens
Afmeting
360 cm x 180 cm x 150 cm (lxbxh)
Bijzonderheden
Kleur en exacte afmetingen kunnen iets afwijken, past op één parkeerplaats
Inclusief
BTW, plaatsen, ophalen, verwerken en 8 weken huur

Dit vinden onze klanten:

5 / 5Based on 2 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Miriam op 21 Maart 2023
    snelle levering en afvoer voor een goede prijs
  • 5 / 5
    Gepost door: Valerie op 5 September 2021
    Telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan toen ik vragen had welke container voor ons de beste keuze was met het afval wat we weg wilden hebben.
Schrijf een review

Eerder door u bekeken:

Groenafval container 10m3
Groenafval container 10m3

Bestel eenvoudig een 10 kuub groen...

Bestel eenvoudig een 10...

Direct leverbaar
€269,00 Incl. btw
Meer informatie
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »