Advies nodig?
0
Goedkope Container Huren in heel NL
Met een paar klikken snel geregeld
Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Dakafval container 10m3 gesloten

Omschrijving
De afsluitbare dakafval container 10m3 is voor diverse soorten dakbedekking geschikt. Het formaat container is ideaal als u grote daken van woningen of bedrijfspanden gaat verwijderen? Dan is een dakafvalcontainer van 10 kuub op de stoep heel handig. Dan hoeft u niet al het dakafval af te voeren naar de milieu straat in uw regio en dat scheelt een ...

De afsluitbare dakafval container 10m3 is voor diverse soorten dakbedekking geschikt. Het formaat container is ideaal als u grote daken van woningen of bedrijfspanden gaat verwijderen? Dan is een dakafvalcontainer van 10 kuub op de stoep heel handig. Dan hoeft u niet al het dakafval af te voeren naar de milieu straat in uw regio en dat scheelt een heel veel ritten met aanhangwagens. U kunt deze tijd beter gebruiken voor de dakrenovaties.

Gesloten dakafval container 10m3 huren

Een gesloten dakafval container 10m3 huren is een goede keuze voor flinke projecten, zoals het afbreken van daken van een groot (bij)gebouw. Bij dit soort klussen komt er veel dakafval vrij en dat mag u niet zomaar in een gewone afvalbak deponeren.

De reden hiervoor is dat daken vaak met bitumineuze of teerhoudende materialen bedekt zijn. Deze afvalsoort dient altijd gescheiden aangeboden te worden bij de gemeente. Dan is een afvalcontainer voor dakafval met een inhoud van 10 kuub / 10m3 (10.000 liter) de perfecte oplossing.

De afmetingen van deze gesloten dakafvalcontainer van 10m3 is 350 cm lang, 180 cm breed en 190 cm hoog. Deze maten kunnen iets afwijken, maar u kunt ervan uit gaan dan de afvalbak op een hele parkeerplaats past.

Voordeel afsluitbare dakafval container

Een gesloten 10 kuub container is een afsluitbare afvalbak. De dichte container kan beladen worden met circa 100 volle kruiwagens. Let op dat er geen stukken uitsteken, want de afvalcontainer moet goed dicht kunnen. Sloten worden niet meegeleverd, deze zijn bij de meeste bouwmarkten te koop of te huur.

Het voordeel van een afsluitbare dakafval container is dat u geen last heeft van omwonenden die hun afval in uw bak willen gooien. Ook als u de bak op een verlaten terrein laat plaatsen, is het huren van een container die afsluitbaar is een verstandige keuze om inbraak te voorkomen. 

Wat mag in een dichte 10 kuub dakafval container?

Hieronder vind u een lijst van toegestane materialen in een dichte 10 kuub dakafval container. Neem bij twijfel altijd eerst contact met ons op. Wij adviseren u graag. Let goed op dat u geen materialen in de afvalcontainer doet die niet op onderstaande lijst staan. Zo mogen bijvoorbeeld asbesthoudende (of asbestgelijkende) dakplaten en golfplaten of dakpannen niet in de bak.

  • Bitumineus dakafval (bitumen)
  • Teerhoudend dakafval
  • Dakleer
  • Dakgrind
  • Maximaal 10% bouw- en sloopafval

Wilt u meer informatie over deze afvalsoort? Lees hier meer over dakafval containers.

Wilt u ook dakpannen op laten halen? Huur dan een puincontainer. Deze zijn namelijk niet toegestaan in een dichte 10 kuub dakafval container.

Wat kost een 10m3 dakafval container (afsluitbaar)?

De prijs van een 10m3 dakafval container (afsluitbaar) bedraagt 1035 euro. Dit is inclusief btw en 8 weken huur. Voor het leveren, ophalen, verwerken worden geen extra kosten berekend. Ook hanteren wij achteraf geen milieutoeslagen. ContainerHurenNederland BV werkt met heldere all-in tarieven.

U kunt veilig afrekenen via iDeal via uw eigen bank.

Goedkoopste gesloten dakafval container 10m3

Met een prijs van €1069 inclusief BTW voor een gesloten dakafval container van 10m3 zijn we de goedkoopste in Nederland. In elke regio zijn de huurkosten gelijk, want dat is wel zo eerlijk.

Wij werken al jaren samen met de beste afvalverwerkers van het land en kunnen hierdoor altijd goedkope gesloten afvalcontainers voor dakbedekking aanbieden.

Als u vragen heeft, bel onze klantenservice voor persoonlijk advies.

Specificaties

Inhoud
10m3 (kuub), afsluitbaar, circa 100 kruiwagens
Afmeting
350 cm x 175 cm x 200 cm (lxbxh)
Bijzonderheden
Kleur en exacte afmetingen kunnen iets afwijken, past op één parkeerplaats, exclusief sloten
Inclusief
BTW, plaatsen, ophalen, verwerken en 8 weken huur

Dit vinden onze klanten:

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf een review

Eerder door u bekeken:

Dakafval container 10m3 gesloten
Dakafval container 10m3 gesloten

Afsluitbare dakafval container 10m...

Afsluitbare dakafval co...

Direct leverbaar
€1.069,00 Incl. btw
Meer informatie
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »