Advies nodig?
0
Goedkope Container Huren in heel NL
Met een paar klikken snel geregeld
Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Dakafval container 10m3

Omschrijving
De dakafval container 10m3 is voor verschillende soorten dakbedekking geschikt. Gaat u een groot dak van een woning of pand verwijderen? Dan is een dakafvalcontainer van 10 kuub voor de deur een goed idee. Dan hoeft u niet al het dakafval af te voeren naar de mielieustraat in uw regio en dat scheelt een heleboel ritjes met een aanhangwagen. U kunt ...

De dakafval container 10m3 is voor verschillende soorten dakbedekking geschikt. Gaat u een groot dak van een woning of pand verwijderen? Dan is een dakafvalcontainer van 10 kuub voor de deur een goed idee. Dan hoeft u niet al het dakafval af te voeren naar de mielieustraat in uw regio en dat scheelt een heleboel ritjes met een aanhangwagen. U kunt deze tijd beter gebruiken voor de dakrenovatie.

Dakafval container 10m3 huren

Een dakafval container 10m3 huren is een goede keuze voor grote projecten, zoals het slopen van daken van een groot bijgebouw. Bij dit soort projecten komt er heel veel dakafval vrij en dat mag niet zomaar in een gewone afvalbak gedeponeerd worden.

De reden hiervoor is dat (platte) daken vaak teerhoudende of bitumineuze bedekking hebben. Deze afvalsoort dient gescheiden aangeboden te worden bij de gemeente. Dan is een container voor dakafval met een inhoud van 10.000 liter (10 kuub / 10m3) een perfecte oplossing.

Handige info: een 10 kuub afvalcontainer voor dakafval kan een belading aan van circa 100 volle kruiwagens. U kunt de bak vullen tot maximaal 15 cm boven de rand. Let op dat er geen stukken uitsteken.

Een dakafvalcontainer van 10m3 is 375 cm lang, 180 cm breed en heeft een hoogte van 170 cm. Deze maten kunnen iets afwijken, maar u kunt ervan uit gaan dan de afvalbak op een hele parkeerplaats past.

Wilt u meer informatie over deze afvalsoort? Lees dan hier meer over onze dakafval container.

Wat mag in een 10 kuub dakafval container?

Hieronder vind u een lijst van toegestane materialen in een 10 kuub dakafval container. Neem bij twijfel altijd contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Let goed op dat u geen materialen in de afvalcontainer gooit die niet op onderstaande lijst staan. Zo mogen asbesthoudende (of asbestgelijkende) dakplaten, golfplaten en dakpannen bijvoorbeeld niet in de bak.

  • Dakleer
  • Dakgrind
  • Teerhoudend dakafval
  • Bitumineus dakafval (bitumen)
  • Maximaal 10% bouw- en sloopafval

Wilt u ook dakpannen op laten halen? Huur dan een puincontainer. Deze zijn namelijk niet toegestaan in een 10 kuub dakafval container.

Wat kost een 10m3 dakafval container?

De prijs van een 10m3 dakafval container bedraagt 1059 euro. Dit is inclusief btw en 8 weken huur. Voor het leveren, ophalen, verwerken en milieutoeslagen worden geen extra kosten berekend. Heldere, transparante tarieven dus.

Goedkoopste dakafval container 10m3 van Nederland

Met een prijs van €1035 incl BTW voor een dakafval container van 10m3 zijn we de goedkoopste in Nederland. Wij berekenen tot acht weken geen extra huurkosten en hanteren geen vage verborgen kosten.

In elke regio zijn de kosten gelijk, want dat is wel zo eerlijk. Wij werken al jaren samen met de beste afvalverwerkingsbedrijven van het land en kunnen hierdoor altijd goedkope afvalcontainers voor dakbedekking aanbieden.

Container dakbedekking 10m3 bestellen

Hebben we u overtuigd met onze service en lage tarieven? Kies dan voor ContainerHurenNederland B.V.. Een 10m3 container voor dakbedekking bestellen doet u eenvoudig en voordelig met een paar muisklikken in onze webshop.

U kunt veilig afrekenen via iDeal met uw telefoon, ipad of computer. Als u vragen heeft, bel onze klantenservice voor persoonlijk advies.

Specificaties

Inhoud
10m3 (kuub), circa 100 kruiwagens
Afmeting
360 cm x 180 cm x 150 cm (lxbxh)
Bijzonderheden
Kleur en exacte afmetingen kunnen iets afwijken, past op één parkeerplaats
Inclusief
BTW, plaatsen, ophalen, verwerken en 8 weken huur

Dit vinden onze klanten:

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Wesley Bouw op 1 Oktober 2021
    Jahoor, de bak is weer volgeladen! Ik kan dit bedrijf van harten aanraden, maak er al lang gebruik van en gat altijd goed!
Schrijf een review

Eerder door u bekeken:

Dakafval container 10m3
Dakafval container 10m3

Dakafval container 10m3 huren, goe...

Dakafval container 10m3...

Direct leverbaar
€1.059,00 Incl. btw
Meer informatie
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »