Advies nodig?
0
Vandaag besteld, Morgen geleverd
Goedkoopste Containers in uw regio
8 Weken Huurvrij

Grondcontainer 3 m3

Grondcontainer 3 m3
Omschrijving
De grondcontainer 3 m3 is geschikt voor allerlei grond- en aardesoorten. Denk hierbij aan klei, zwarte grond, (moes)tuinaarde en zandgrond. Ook graszoden mogen in deze container. De ideale afvalcontainer bij een kleine tuinverbouwing of het egaliseren van een stuk perceel. Grondcontainer 3 kuub huren Een 3 kuub grondcontainer huren is heel handig...

De grondcontainer 3 m3 is geschikt voor allerlei grond- en aardesoorten. Denk hierbij aan klei, zwarte grond, (moes)tuinaarde en zandgrond. Ook graszoden mogen in deze container. De ideale afvalcontainer bij een kleine tuinverbouwing of het egaliseren van een stuk perceel.

Grondcontainer 3 kuub huren

Een 3 kuub grondcontainer huren is heel handig voor de wat kleinere projecten in rondom uw huis. Gaat u bijvoorbeeld de tuin uitgraven, een grasveld verwijderen of een vijver aanleggen? Dan is een container voor grond met een inhoud van 3.000 liter (kuub/m3) voor de deur een perfecte oplossing.

Handig om te weten: in een 3 kuub afvalcontainer voor grond kunt u ongeveer met 30 volle kruiwagens beladen. U mag de bak vullen tot maximaal 15 cm boven de rand. Let op dat er geen grond uit kan vallen bij het ophalen en vervoeren.

Een grond container van 3 kuub heeft een lengte van ongeveer 220 cm, breedte van 170 cm en een hoogte van 100 cm. De afvalbak past op een halve parkeerplaats.

Wat mag er in een 3m3 grondcontainer?

Onderstaand vindt u een lijst van toegestane grondsoorten in een 3m3 grondcontainer. Neem bij twijfel altijd contact met ons op. Let erop dat u geen materialen in de afvalcontainer doet die niet op deze lijst staan. Snoeiafval, bestrating of houtafval bijvoorbeeld is niet toegestaan. Bovendien moet de grond schoon zijn. Dit houdt in dat het geen vervuilde of verontreinigde grond mag zijn.

 • Graszoden
 • Grond
 • Klei
 • Tuinaarde
 • Veen
 • Zand

Wilt u meer informatie over deze afvalsoort? Lees dan hier meer over grondcontainers.

Wat kost een grondcontainer 3 kuub?

De prijs van een 3 kuub grondcontainer is 339 euro. Dit is inclusief btw, 8 weken huur, levering, ophalen en verwerking. Wij rekenen geen kosten achteraf zoals milieuheffingen.

U kunt de 3 kuub grondafval container veilig en snel betalen met iDeal.

3 m3 container voor grond, tuinafval en tegels

Een 3 m3 container voor grond is niet geschikt voor ander tuinafval en tegels. Dus heeft u naast aarde ook organisch afval uit de tuin zoals takken, bladeren en struiken? Huur dan een groen afvalcontainer

Voor (tuin)tegels, schuttingen of tuinstoelen kunt u het beste een container voor gemengd tuinafval huren. Hier mag niet meer dan 10% grond in en graszoden met maximaal 5cm grond eraan.

Als u twijfelt over uw afvalsoort, bel onze klantenservice voor persoonlijk advies.

Specificaties

Inhoud
3m³ (kuub), 3.000 liter (circa 30 kruiwagens)
Afmeting
220 cm x 170 cm x 100 cm (lxbxh)*
Bijzonderheden
* Afmetingen en kleur kunnen iets afwijken
Inclusief
BTW, plaatsen, ophalen, verwerken en 8 weken huur

Reviews

5 / 5Based on 3 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Marielle (Utrecht) op 29 April 2022
  Zeker 5 sterren waard. Nette en duidelijke communicatie en goede marktconforme prijzen. Ze zijn bereikbaar voor vragen en de container wordt netjes geplaatst in overleg met de chaufeur.
 • 5 / 5
  Gepost door: Traay op 14 April 2022
  top, niets op aan te merken
 • 5 / 5
  Gepost door: M. op 26 Oktober 2021
  Goede website,, duidelijk en goed geprijsd. Nadeel: de bak was sneller vol dan ik dacht ;-)
Schrijf een review

Eerder door u bekeken:

3 m³ container Grond
3 m³ container Grond

3 Kuub grondcontainer goedkoop hur...

3 Kuub grondcontainer g...

Direct leverbaar
€339,00 Incl. btw
Meer informatie
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »